úterý 3. dubna 2018

Plísně v bytě

Nejlépe působí směsný postřik nebo zálivka, opakovaně aspoň třikrát v . Aplikujte od měsíce dubna opakované postřiky Kuprikolem podle návodu. Rostliny se ošetřují postřikem koncem února nebo začátkem března po. Rostliny napadené květilkou cibulovou lze snadno vytáhnout z půdy, . Neplechu může napáchat škůdce květilka cibulová – nať se kroutí, napadená cibule uhnívá.

Víckrát opakujte postřik , resp. Pěstování odolných nebo. Selát - mšice listová postřik.


Proti nim se dá použít postřik přípravky BASUDIN 6EW nebo SUMITHION SUPER, oboje v koncentraci. Problém je doba postřiku. Květilka zelná je jedním z nejobávanějších škůdců zeleniny.


Rostliny po napadení květilkou špatně rostou a listy žloutnou a uvadají.

Ochrana rostlin před květilkou cibulovou. Napadené rostliny květilkou. Postřik (Kuprikol) se aplikuje nejlépe od června minimálně 3x za použití. E-shop - přírodní prostředky na ochranu rostlin, postřiky proti škůdcům, plísním,. Na cibuli škodí nejvíce moucha květilka cibulová , která klade vajíčka došpiček.


Na zahradě, kde se používaly v minulosti chemické postřiky je . Larvy škodí požerem směrem dolů k cibulové části rostliny a dorůstají délky 5–mm. Chemické postřiky jsou nákaldnější a rizikovější. V současnosti je doporučováno použít postřik , pokud larvy působí požerky v horní vrstvě listů. Aplikovala jsem postřik Kuprikolem a bez výsledku. Pak bychom mohli uvažovat o vrtalce pórové, nebo i květilce cibulové.


Dle potřeby a možností používáme hnojivé, podpůrné a léčivé postřiky a zálivky z. Vytrhání a spálení napadených rostlin. Takto kombinované rostliny si navzájem odpuzují pochmurnatku mrkvovou a květilku cibulovou. Působí na ni blahodárně postřik z výluhu z cibulových slupek.


Postřik v tuto dobu nebude nic platný, dělá se v době kladení vajíček nebo se natáhne netkaná textilie.

Je to vrtalka nebo květilka. Kroucení cibule způsobuje květilka cibulová , která je svým vzhledem. Proti plísni cibulové pomáhá ekologicky šetrný postřik z natě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky