pondělí 2. dubna 2018

Privátní vířivka beroun

Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU. Privátní vířivka a sauna pro dva v délce 1min. Odpočnete si zde od každodenního shonu a užijete si chvilky naprostého klidu!


Cena voucheru zahrnuje: 1. Další osoba v privátní vířivce, 10- Kč. Speciální nabídka: k privátní vířivce pro osoby 60 .

Potřebujete si odpočinout a zrelaxovat své tělo a nepřejete si být nikým rušeni? Naše privátní vířivka je pro Vás to pravé. Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC. Zakoupit můžete jednotlivé vstupy, krásné dárkové poukazy či permanentky.


No přece hotely nabízející privátní wellness, kde můžete relaxovat v naprostém soukromí. Pro osoby Polopenze Vířivka a sauna. Vířivka , dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. Wellness pro dva , maximálně čtyři osoby.


Pohodlné lůžko pro dva posouvá privátní wellness na další úroveň.

Vířivka je určena k relaxaci a hydromasážím v rámci saunové procedury. Způsob užívání je pro každého individuální (stejně jako samostatný pobyt ve vířivce) a je. Dopřejte si privátní relaxaci v novém luxusním salónu v centru Prahy. Vás privátní SPA s vířivkou, saunou a navíc i . PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA minut (v ceně privátní vířivky je zahrnuto zapůjčení osušky nebo prostěradla).


Relax pro osoby, 5Kč. Každá další osoba, 1Kč. Rotační trysky zajistí kvalitní masáž Vašeho těla. Společně s intimním osvětlením a báječnou. Objevte zcela nový způsob relaxace.


Příjemné prostředí naší privátní zóny s vířivkou je jako stvořené pro relaxační pobyt, pro. V našem zařízení máme dva typy relaxačních místností. Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny.


Infrasaunu, wellness, wellness pro dva , whilrpool, vířivka. Využijte možnosti a rezervujte si místnost s vířivou vanou pro dva. Přijďte se se svou drahou polovičkou naložit do vířivky, která pobublává ve spa centru hotelu Millenium v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky