středa 25. dubna 2018

Okurka nakládačka

Rostliny jsou středního . Je vhodná pro polní pěstování či pěstování ve skleníku. Charlotte má vzdálenost okolo až 7 . Latinsky: Cucumis sativus L. Slovensky: Uhorka nakládačka. Okurka nakládačka Počet produktů: 30.

Okurky nakládačky nebo okurky salátovky jsou zřejmě nejčastěji pěstovaným druhem zeleniny. Dlouhé hadovky zná každý. Plody měří přes třicet centimetrů, jsou . Velmi raná, hustoostná nakládačka s převážně samičím kvetením, její plody jsou štíhlé, delší, tvarově vyrovnané, geneticky nehořké. Many translated example sentences containing okurka nakládačka – English- Czech dictionary and search engine for English translations.


Odrůda VICTORIA patří mezi venkovní rané odrůdy, kdy doba od naklíčení po sběr okurek trvá – dnů. Plody jsou cylindrické a nemají tendenci. Vysoce výnosný hybrid pro polní pěstování zejména v teplejších oblastech.

Balení obsahuje semen. Pokud jste si na pěstování nakládaček zatím netroufli, po přečtení . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či . Popis a nároky: Jednoletá, jednodomá rostlina s jednopohlavními květy. Vlastní výrobky COOP. Zpět na přehled výrobků. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ okurka nakládačka “ – italsko- český slovník a vyhledávač italských překladů. Semena okurky nakládačky. Vyžaduje záhřevné, hlinité, humózní půdy. Vzhledem k slabšímu kořenovému systému je náročná na.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Raná až poloraná partenokarpická hybridní odrůda středního vzrůstu s velmi vysokou odolností proti plísni okurkové. Okurky nakrájené na kostičky nebo plátky lze nakládat jako nakládačky. Podívejte se dole na naši nabídku okurek a nakládaček. Zobrazit více Zobrazit méně.


Find okurka nakládačka stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Recepty na jejich konzervaci se uchovávají jako rodinné dědictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky