úterý 3. dubna 2018

Motokáry pardubický kraj

Motokáry v Pardubickém kraji a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KART ARENA LITOMYŠL, s. CMKARTING, Kart Centrum Radotín,. Zažijte bezpečnou jízdu s porcí adrenalinu na motokárové dráze! Máme pro vás tipy kde si skvěle zajezdit, nejlepší a nejrychlejší motokáry a taky nejdelší dráhy . První a jediná motokárová hala s výjezdem na venkovní dráhu. Map DataImage may be subject to copyright.


Areál je vybaven depem, občerstvením, tribunou, proskleným prostorem pro . Největší půjčovna motokár v ČR se sídlem v Rychnově nad Kněžnou. Idealní na rodinné i firemní akce. Organizujeme výlety na čtyřkolkách do přírody. Provoz kryté dráhy pro motokáry a minibike s kapacitou míst.


Délka dráhy je 2metrů. Slovensku, podívejte se zde. Stát: Česká republika. Toto město v Pardubickém kraji , které je pro spoustu lidí oříškem co se . V kryté motokárové hale je půjčovna motokár a také půjčovna minibike. Součástí haly je i bar s kapacitou cca míst, přístupný nejen příznivcům motoristických . Karting ( motokáry ) jsou jednoduchá 4kolová závodní vozidla, které disponují.


Ninebot GoKart je rozšiřující kit pro Ninebot by Segway MiniPro. Po odpojení řídicí kolenní tyče může byt MiniPro připojené . Pardubický kraj poskytnul podporu při celoročním zabezpečení RLP od . Nevíte kam s dětmi vyrazit o víkendu? Vezměte je na motokáry a uvidíte jak je to bude bavit!


Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí dostála své pověsti nejmodernější automobilní školy v Pardubickém kraji a pro účastníky letošních . Téměř každý pilot Formule začínal svou kariéru na motokárách. Nabízíme k pronájmu motokáry na závodnické dráze v Olomouci. Přijďte si k nám zajezdit na motokárách.


Skvělá zábava je zaručena. Adrenalium motokáry Velký Dřevíč Adrenalium motokáry Velký Dřevíč, Velký Dřevíč, Královéhradecký Kraj , Czech Republic. Nejdelší krytá motokárová dráha s celoročním provozem.


Motocykly, mopedy, čtyřkolky, skútry, motokáry ( fire).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky