pondělí 9. dubna 2018

Zahradnický substrát big bag

Big Bag a Big Bal vyrábíme na základě závazné objednávky! Minimálny odber je 10m! Cena za MJ: 7€,-. Profesionální substrát pro dopěstování. Používá se k dopěstování.


Univerzálny substrát sa širokou možnosťou použitia. Trvalá stabilita štruktúry substrátu poskytuje optimálne predpoklady pre zdravý rast. Predám záhradnícky substrát vhodný na zeleninu a okrasné r. ZAHRADNICKÝ SUBSTRÁT.


Vybrané VL substráty lze také dodat v balení BIG BAG - za příplatek 15- . Zahradnický substrát. Písek křemenný BigBag. HomeOgarden Organický zahradní substrát L. Mulčovací dřevní štěpka BIG BAG , 9l. Substrát v big - bag balení. Predám kompost z kompostárne vo vreciach hmotnosť cca kg Obohacuje pôdu o organické látky a . Kompost substrát vo vreciach o hmotnosti kg.


R Veškeré VL substráty lze také dodat v balení BIG BAG - za příplatek 15- . Ponukame raselinu a substrat v baleniach 20l,50l,80l, big - bag množstva len paletové. Zemina- Floria zahradnický substrát. Hnojivo- grnulované koňské, kravské, netopíří. První tři fota Grat Critcal, zbylá dvě Nebula x Big bang.


Shop Produkty TAKACS :web shop: Int.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky