úterý 17. dubna 2018

Podhrabové desky hmotnost

S ohledem na hmotnost a rozměry tohoto produktu je cena za dopravu . Vyrobené z vysoce pevnostního. Podhrabová deska hladká. Použití podhrabových desek umožňuje snadnější údržbu pozemku a zamezuje prorůstání plevele do plotu.


Specifikace produktů.

Betonová podhrabová deska. Hmotnost ‎: ‎kg. Vzhledem k vysoké hmotnosti se na betonové výrobky nevztahuje doprava . Plotové podhrabové desky betonové 245x20x5cm pod plot.


Dodáváme v různých délkách. Kód: Cena: 5Kč vč. Datum přidání: Pondělí 04.

Osazení plotové patky a podhrabové desky pro ploty z drátěného pletiva. Držáky podhrabových desek. UN2 Deska podhrabová hladká, 200x25xcm . KDE A JAK VYUŽÍT PODHRABOVOU DESKU. Deska může být použita u pletivového i dřevěného plotu. U betonových prvků si hradí dopravu objednavatel.


Rozměry a ceny podhrabových desek betonových. Množství na kamion 24t: 1ks . Deska obdélníkového tvaru KZD která slouží jako podhrabová deska zabraňující. Cena dopravy betonového zboží je řešena podle. Název, Délka, Šířka, Výška, ks. Jedná se o betonovou desku vyztuženou ocelovou výztuhou.


Desky mají nestandardní hmotnost. Dopravní náklady se proto stanoví individuálně podle reálných . Cena za dopravu desek je INDIVIDUÁLNÍ PODLE MÍSTA URČENÍ A CELKOVÉ HMOTNOSTI.

Deska zabraňující podhrabávání oplocení z drátěného pletiva. Výjimku v ceně dopravy tvoří betonové podhrabové desky , u kterých je (pro jejich velkou hmotnost ) doprava sjednávána individuálně. Plotové ( podhrabové ) desky se zpravidla používají pod pletivo nebo jiný typ oplocení . Výroba, prodej a montáž betonových plotů, podhrabových desek a plotové.


SK, koncový k brance SB (lze na něj zavěsit branku do hmotnosti kg). Stínící tkanina Screen 170.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky