úterý 17. dubna 2018

Péče o bazén se slanou vodou

Mírně slaná voda v bazénu má léčivé účinky na pokožku a sůl v bazénu. Vysokoprocentní bazénová sůl (obsahuje 9 NaCl) bez příměsí a nečistot. Jestli se rozhodnete udržovat bazén úplně bez chlóru, je dobré vědět, že tyto metody mají. Solinátor je v současnosti nejoblíbenější zařízení pro úpravu slané vody. Obsahují však větší množství chlóru než solinátory.


Slanou vodu může mít v bazénu téměř každý. PROVOZ ESHOPU BEZ OMEZENÍ - expedice zásilek s běžnou dodací lhůtou. Ano, i u vířivek se použití slané vody stává trendem a výrobci začínají své modely vybavovat solinátorem , např. Automatické zařízení nezbytné pro úpravu bazénové vody solí. Perfektně čistá voda bez starostí, to je SOLINÁTOR a SLANÁ VODA V BAZÉNU.


Tato lehce slaná voda prochází přes elektrolytickou jednotku solinátoru , která z. Bazény INTEX (hadice bez šroubení 32mm)- Při takovém bazénu se používá . Může se voda v bazénu s tímto přípravkem používat ke koupání i příští rok. No čo si dať pozor pri použití slanej vody? Slaná voda je mierne korozívna.


Je potrebné použiť vhodné technológie a príslušenstvo bazéna. Jediné co k provozu bazénu se solinátorem potřebujete, je pytel soli, který se nejčastěji prodává po kg. Množství použité soli se odvíjí od . Ačkoliv se může zdát, že vytvoříte přesnou kopii mořské vody, není tomu tak . Jedná se o vysoce čistou sůl v . Zcela bez chloru to bohužel nejde ani se slanou vodou , ale proces čištění je k lidské. ENERGIE k tomu aby udržel váš bazén zářivě čistý, bez bakterií a řas.


Mořská sůl do bazénu se používá k úpravě bazénové vody v domácích bazénech , vybavených salinizačními jednotkami, ve kterých probíhá elektrolýza . Doporučujeme sůl postupně vysypávat do bazénu , aby se stačila rozpustit. Sůl bez solinátoru bazén nijak nedesinfikuje. Dezinfekce slanou vodou - solinátor, slaná voda v bazénu , systém slané vody ,. Základem péče o vodu v bazénu je její filtrace.


Nemusíme se ale bát, že bychom z vody vylézaly slané a kůže nás svědila, jako když jsme u . MARIMEX Sůl bazénová kg. I když bazén se slanou vodou při správné množství soli a funkčnosti solinátoru vyžaduje mnohem méně péče, zcela bezúdržbový není. Pre zjednodušenie výberu toho správneho solinátora sme rozdelili jednotlivé.


Odporúčaný objem bazénu : m3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky