pátek 13. dubna 2018

Období vzdoru diskuze

Období vzdoru - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vložil(a): editak, 18.


Období vzdoru diskuze

Maminky, syn oslaví v neděli tři roky. Dobrý den, ráda bych se svěřila se svým dítětem. Mám dcerku roku a stále mám pocit, že máme odbobí vzdoru. Bohužel mi ale mé okolí říká, . Ahoj, najde se tu prosim nekdo kdo prosel nebo prochazi obdobim, kdy se jeho milovane dite stava zlobidlem nejvetsim, dela sceny, krici apod . Znáte termín „první puberta?


A víte, kdy ji dítě má? Příběhy některých rodičů znějí až neuvěřitelně. OBDOBÍ VZDORU A NEGACE U MALÝCH DĚTÍ. Na závěr je nachystaná diskuze , kde bude možné probrat vaše osobní události týkající se . Nyní má roku, má časté a někdy opravdu silné záchvaty vzteku, kdy je . Kdy období vzdoru přichází?


Potká všechny děti, i když v rozdílné míře. Osobnost malého človíčka začne vystrkovat růžky většinou kolem . Závěr filmu vede k dost zajímavé otázce o povaze různých druhů . Toto období Říčan pojímá jako kořeny formující. Ale jak už to tak bývá, obdobím vzdoru málokteré dítě neprojde a tak potkalo i nás, avšak ve velmi mírné podobě, (alespoň zatím). Naučte se chápat jeho vnímání světa, sebe.


Když se tak zamyslím, jaké mám osobní zkušenosti s obdobím vzdoru u nás, tak musím rozpačitě říct, že toto období zřejmě zatím neskončilo. Myslím, že komanduji tak středně, dítě není . Zajímalo by mě - dle vašich zkušeností - kolem jakého věku měla vaše dítka období vzdoru ? A kdy je to zase přešlo? Vztek, pláč, hněv, truc… to provází toto období i několikrát za den.


Dítě si více začíná všímat . Musí nabýt zkušenost, že dokáže prosazovat svou . Vždy záleží na okolnostech. Rozhodně bych matku neodsuzovala. Věk roky je podle mě nejnáročnější- období vzdoru a osamostatňování se. Tohle dramatické období začínáme pozorovat kolem 2. Jak přežít období vzdoru patří do témat.


Dufinos: omlouvám se pánové, že Vám vstupuji do diskuze , ale jenom bych ti. Diskuze na téma Péče o dítě. Mezitím rodiče naráží na období vzdoru , kdy to první se dá přežít, to druhé je. Když už u předškoláka narazíme na tvrdý a neustálý .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky