úterý 24. dubna 2018

Islandský lišejník hlasivky

Produkt již není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě . Obsah medu a vitaminu C zlepšuje chuťové vlastnosti pastilek. Dokud mi babička nedoporučila islandský lišejník. Dalším možným způsobem, jak se zbavit chrapotu je konzumace křenu naloženého v medu. HERBOFITKY s islandským lišejníkem a vitaminem C ks.


Islandský lišejník má klidnící a příjemný účinek na krk, hltan a hlasivky. Uklidňuje sliznici, chrání hlasivky a chutná i dětem. Originální receptura. C usnadňují odkašlávání, zabraňují vysychání sliznice horních cest dýchacích, zlepšují namáhané hlasivky a přinášejí . Obsahuje látky, které podporují vykašlávání a správnou funkci dýchacího ústrojí.


Vyvážený obsah více než 20 . Mají příjemný účinek na ústa, krk, hltan a hlasivky. Zejména oceníte islandský lišejník , tymián, vitamín C, eukalyptus, . Kód produktu: PAS0Výrobce: Dr. Bylinný islandský lišejník.


Hydrogel komplex s kyselinou hyaluronovou. Vhodné pro děti od let. Pastilky s přírodní účinnou látkou (výtažek z islandského lišejníku ) pomáhají při. Při suchosti v ústech a podráždění hlasivek. Holky bolelo me v krku a dnesni odpoledne ztracim hlasivky.


Herbofitky s islandským lišejníkem a vitaminem C ks. Klidnící a příjemný účinek na krk, hltan a hlasivky. Aktivní složka: extrakt z islandského lišejníku. Včera jste zpívali nebo jinak namáhali hlasivky , a dost možná v zakouřené místnosti.


Příbalový leták přípravku HerbalMed pastilky Dr. Lišejník islandský (Cetraria islandica). Popis jednotlivých bylin najdete v našem herbáři. Děti od let věku 5- . Isla- Cassis je vhodné užívat i preventivně, a tak citlivé hlasivky ochraňovat. LUUF Pastilky s islandským lišejníkem mají dvojí ochranný účinek.


Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem ještě obsahují med a vitamín C. Pastilky přispívají k normální činnosti dýchacích cest, jsou vhodné při bolesti v krku, . Musíte-li v zaměstnání hodně mluvit a namáhat hlasivky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky