úterý 21. srpna 2018

Hecht pila 945

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Oblíbená motorová pila za skvělou cenu, vhodná pro všechny chataře , chalupáře, ale i do lesa.


Motorová pila vydrží i několikahodinové . Název diskusního téma, Počet příspěvků, Datum, Počet návštěv. Solo 656C - první zkušenosti, 9.

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Dane techniczne: Pojemność skokowa silnika (cm3): 45. HECHT PIŁA ŁAŃCUCHOWA SPALINOWA. Długość prowadnicy (cm): 39.


Recenze o produktu Hecht 9Řetězová benzínová pila s výkonem kW. K pile je možné přikoupit také box pro převoz a uskladnění i další příslušenství. Motor o objemu ccm a výkonu HP.

Karburátor WALBRO, primer. Pilu Hecht 9mám z Tesca rok a jede perfektně. Pila disponuje kvalitním . Při startování musíte zacvaknout plyn a povytáhnout sytič a až to poprvé trochu blafne tak sytič stáhnout a . Popis: Není to Stihl ani Husqvarna, ale na práci kolem domu stačí . Piła łańcuchowa Hecht 9z silnikiem spalinowym, o długości prowadnicy 39cm , to pomocne narzędzie w wielu pracach ogrodowych związanych z cięciem . Stěžují si, že jim pila po krátké době používání nejde do otáček, špatně startuje, nebo nedrží volnoběžné otáčky.


Problém často vidí v pile jako takové, aniž by si . Recenzia o produkte Hecht 9Benzínová motorová píla Hecht 9je určená pre údržbu v záhrade a práce okolo domu, na rezanie palivového dreva. Dobrý den, já vlastním motorovou pilu Gude KS 4B, což je stejná jako Hecht 9jen v modré barvě. Mám ji již roků a musím říct že opravdu kvalitní pila , . Obľúbená motorová píla za skvelú cenu, vhodná pre všetkých chatárov, chalupárov, ale i do lesa. Píla je poháňaná 2-taktným benzínovým motorom s objemom . Dům a zahrada - Hecht 9bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Momentálně nedostupné. HP a objemu cmkvalitní .

Hecht 9PIŁA PILARKA PRZECINARKA SPALINOWA ŁANCUCHOWA DO DREWNA WALBRO. Szukasz tego produktu? Sprawdź - najczęściej to właśnie. Obsah motoru: cm3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky