čtvrtek 9. srpna 2018

Oseva eshop

Na rozdíl od kávy však cikorka neobsahuje kofein, a tudíž je vhodná i pro děti a. Horký nápoj pro zdravý životní styl, vyrobený z kořene čekanky a ženšenu. Název cikorka je odvozen od kořene čekanky, latinsky cichorium. Co se týče vlivu kávy na zdraví , je jednoznačně pozitivní, což je dokázáno . Málokdo ale zná její výborné účinky na zdraví.

Hořké látky povzbuzují chuť k jídlu a povzbuzují činnost trávicích . Cikorková je zdravější náhrada kávy bez kofeinu. Základ kávového nápoje v bio kvalitě tvoří pražený kořen čekanky. Domácí štěstí Ivy Hüttnerové. Určitě si je zamilujete.


Instantní kávovina z pšenice špaldy s cikorkou (pražený kořen čekanky), která tomuto obilnému kafi dává příjemnou kávovou hořkost. Cikorka a melta, dvě zdravé alternativy kávy.

Populárnější melta je vlastně cikorka obohacená obilovinami a cukrovou. Inulin totiž v tlustém střevě vyživuje lidskému zdraví prospěšné . Melta: Dříve prostá náhražka, dnes součást zdravého životního stylu. Melta stejně tak jako cikorka je označována jako kávovina, tedy nápoj . Dříve byla právě cikorka nebo melta považována za levnější náhražku kávy, dnes se spíše upozorňuje na jejich zdravotní přednosti. V Evropě je cikorka známa již z konce 17.


Oba nápoje jsou skoro stejně lahodné jako káva, ale zdravější ! Neobsahují kofein, a tak ji mohou pít . Což je škoda, protože jsou taky chutné a zdravé – jen je lepší brát je. To vše jsou alternativy, které neobsahují kofein. Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku jakékoliv zdravotní účinky.


V obchodech najdete tradiční Meltu i Cikorku. Obilné kávy se dají koupit sypané, instantní nebo v nálevových sáčcích. Je to zdravé , je to dobré, je . Díky absenci kofeinu a vysokému obsahu zdraví prospěšných látek si zaslouží.

Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich . Jde však o plnohodnotný nápoj, v mnoha ohledech zdravější a někdy i dražší, než káva samotná. DANFOOD CHICO kávovinový nápoj z cikorky 120g. Složení: 1 rozpustná cikorka z biologického zemědělství.


Nápoj našich předků, který dokáže léčit mnoho nemocí a získává si opět svou popularitu Po více . Když došla káva nebo byla moc drahá, pila se cikorka - rozemletý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky