pondělí 27. srpna 2018

Hrachor pnoucí

To je ovšem letnička, kterou musíme každoročně . Pochází z jižní Ameriky. Hrachor vonný je popínavá rostlina. Dorůstá délky až m. Květy jsou v odstínech růžové, fialové, modré až černé, .

Použití: Pnoucí hrachor je předurčen k vedení po pergolách, plotech a jiných oporách. Někdy se používá k řezu. Ostatní: Květy krásně voní.


Letnička hrachor pnoucí královský modré barvy - prodej semen hrachoru. Možná ještě dřív než se pokocháme pohledem na jeho půvabné květy, zavřeme oči a zhluboka se nadechneme. Omamná vůně hrachoru. Nejznámnější je jednoletý hrachor pnoucí vonný.


Z vytrvalých druhů přicházejí v úvahu hlavně dva dále uvedené druhy.

Balení obsahuje semen. Výhodné použití v přenosných nádobách, nebo u. Rostlina dorůstá do výšky přibližně 1cm. Dvoubarevné květy v . Kvete hrozny bílých, růžových nebo červených květů na dlouhých stopkách.


Oblíbená, silně vonící, pnoucí letnička určená k pěstování na opoře, vhodná k řezu květů. Na křídlatém stonku vyrůstají trojčetné listy a úponky. Lathyrus odoratus BALENÍ OBSAHUJE SEMEN. Vyséváme k plotům, besídkám, zábradlím a do truhlíků na balkóny.


Silně vonící letnička k pěstování na opoře i na řez květů. Před výsevem osivo namáčíme a . Popínavá, výběrová velkokvětá směs, výška 2cm. Letnička používaná k výsadbám na záhony, balkóny a terasy, na popínání plotů a pergol. Internetový obchod - zahradnická prodejna Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Zahradní nářadí, truhlíky.


Doprava: expedice do dnů. Dostupnost: Není skladem.

Tento produkt je již vyřazen z prodeje a nelze objednat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky