úterý 14. srpna 2018

Kvety z marcipánu video

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Jak na květiny z krému. Postup na výrobu kvietkov z poťahovky. Ozdobte svoju tortu ako profesionál:) Torty a recepty sledujte aj.


Click here to visit our frequently. Květy z marcipánu - ozdobní dekorace z květů.

V tomto videu najdete různé nápady na zdobení z květů z. Pozrite si ďalšie nápady na tému Gum paste flowers, Fondant . Torta v tvare kvetináča - ako. Kvety z marcipánu - ozdobné. Ruža z marcipánu - ako urobiť.


Zdobenie torty - ružovo-biele kvety. N_kpoRXX3cfeature=related. Dúfam, že postup je zrozumiteľne .

Návod k modelování růží z marcipánu nebo modelovací cukrářské hmoty. Toto je růže složená. Výroba ruží z marcipánu. Vykrajovacie formy kvety II.


Formy na modelovanie 3D postavičiek z marcipánu. Vhodné na tvorenie lupienkov kvetou z marcipánu , jednoduchú výrobu ruže nájdete v priloženom video -návode. Ozdobte je korunkami z marcipánu nebo cukrovými květy a máte vyhráno. Autor receptu: Redakce. Přepočítat na porcí . NEW VIDEO ALERT: Edible Sugar Lace 1(Plus, Fun Sugar Lace Flowers and Leaves!) by Julia M Usher of Recipes for a Sweet Life.


Rovnako sa z marcipánu dajú tvarovať kvety , postavičky a iné veci, ktoré chceme mať na . Naučíte sa priblížiť svoje cukrové kvety čo najviac k živým kvetom. Silikónová forma na zhotovenie kvetov pripomínajúcich 3D krémové kvety , z marcipánu a iných modelovacích hmôt, čokolády. Video z našich kurzov.


Formička obsahuje kvety ako. Music credit: Royalty free music Song: Nimbus Artist: Eveningland video. Délka: 1minutPSTHD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky