čtvrtek 9. srpna 2018

Kamenné ptačí pítko

Velké zahradní pítko II - přírodní kámen Onyx. Na okraji misky již sedí malý kovový ptáček. Pítko vypadá také velmi hezky jako . Výrobce Wildlife World.


Záruční lhůta měsíců.

Přibližná váha je kg. Nádherná zabavená a hlavně nesmrtelná dekorace pro váš exteriér. EAN: 7Kč (Cena bez DPH: 61Kč).


Některá ptačí pítka bývají kombinována s nádobkami pro přikrmování ptáků, jindy jsou misky a nádobky. Obrovským hitem posledních let jsou kamenné koule. Budete potřebovat jen trochu písku . V zahradě u chalupy by nemělo chybět osvěžení pro drobné zpěvné ptactvo – ptačí pítko.

Hodně lidí dokrmuje ptáky, ale většina lidí si neuvědomuje, že ptáci musí i pít. Pokud nemáte v blízkosti zahrady rybník nebo potok, je i malé pítko. Ptačí pítka a koupátka. Od vyřezání žlábku do pařezu, kamene až po staré květináče, nebo misky.


Prodám nová litinová zahradní pítka v barvě černé. Celková váha tohoto přírodního kamenného pítka je kg. Zahradní dekorace - kamenný stůl a pítko. Pak vám doporučujeme, zakoupit například kamenné pítko pro ptáčky.


Kamenná ptačí pítka vám do zahrady přilákají drobné ptáčky i hmyz. Travnatou rovinku podél domu lemují kromě keřů i kamenná koryta a květináče. Není špatné jedno koryto napustit vodou jako ptačí pítko ozdobené vodními . Kč PTAČÍ MISKA ŽULOVÁ Ručně tesané zahradní pítko pro ptáky.


Sehnat se dají i stará kamenná koryta, která do zahrady vždy dobře. Ptáci zahradní pítko ocení, jen ho musíte umístit ve volném prostoru, aby . Z vytékajícího kamene je voda zachycována ve sběrné nádrži a dopravována .

Seřadit: Výchozí třídění. Nezapomínejte však na to, že i ptáci potřebují pít. Kamenné i internetové obchody nabízí celou řadu nejrůznějších pítek pro ptáky.


TW Trade - výrobky z umělého kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky