pondělí 27. srpna 2018

Kam na výlet s dětmi olomoucký kraj

Hledáte tipy kam s dětmi na střední Moravě v pochmurných podzimních a zimních dnech anebo naopak kam vyrazit na výlet v krásných jarních a letních dnech? Olomouc se nachází v Olomouckém kraji. Centrum má expozice a digitální planetárium. Disponujeme bezbariérovým přístupem.


Muzeum historických automobilů - VETERAN ARENA.

Kostel svatého Mořice. Tipy na výlety a dovolenou kam vyrazit s dětmi a rodinou. Navštivte s námi Jeseníky, Pradě . Nemusíte si tedy výlet vymýšlet a hledat, stačí si na Špacírku pouze vybrat :-).


Pevnost je interaktivní muzeum, kde nejen děti mohou objevovat vědu formou hry. Nevíte kam o víkendu vyrazit na výlet ? Máte tip na výlet pro naše čtenáře?

Podél naučně stezky pro děti , tzv. Trúba patří k nejoblíbenějším výletním místům v Moravskoslezském kraji. V průběhu sezony láká na spoustu zajímavých akcí, při kterých myslí . Typická hanácká vesnice s významným poutním kostelem Nanebevzetí Panny Marie, který je dominantou kraje. Navazuje na pradávnou . Pokud uvažujete, kam se vydat na víkend nebo třeba jen kam zajít odpoledne po práci, podívejte se na. Krokodýlek je největší zábavní park v kraji.


Zoo na Svatém Kopečku je oblíbeným cílem výletů zejména rodin s dětmi. Turistický průvodce po České republice - kalendář akcí, tipy na výlety , ubytování,. Inspirujte se kam vyrazit na výlet tento víkend s dětmi nebo i bez dětí.


Hledáte kam s dětmi o víkendu na výlet nebo na nějakou zajímavou akci? Právě v této části si sdílíme zajímavé jednorázovky, tedy jednodenní či vícedenní nebo. Oblast Jeseníky zase nabízí stovky . Přinášíme vám tipy na zajímavé akce na náměstích, hradech, zámcích . Katalog výletů v Česku - Kam na výlet na střední Moravě. Pro rodiny s dětmi je zde atraktivní vyhlídka z radniční věže, Aquapark, Železniční muzeum, Vereran Aréna s .

Trasa poukazuje na zajímavosti z historie i současnosti zdejšího kraje. Ozvěny Festivalu otrlého. Barborce nebo vyrazit na Silvestrovský výlet. Do Jeseníků jsem se s dětmi vydala letos už podruhé, protože rodinám s dětmi mají.


Evropská unie a Evropský fond pro regionální . Akce pro děti , výlety s dětmi , zábavní centrum, restaurace s dětským koutkem, seznamka rodičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky