čtvrtek 16. srpna 2018

Lopata na sníh do auta

FIELDMANN - Každoročně si během sněhové kalamity každý řekne, že si konečně musí koupit lopatu do auta. Děkujeme za pochopení a za součinnost. Robustní hliníková lopata na sníh. Lopatu na sníh možná budete potřebovat jen několikrát za rok, ušetří vám ale mnoho starostí.


K čemu lopatu do auta ? Lopatka s pouzdrem na opasek, ideální pro všechny trampy, rybáře, militaristy, hledače pokladů a milovníky. Když napadne hodně sněhu a vyrážíme na hory, neměli bychom jako výbavu opomenout lopatu do auta. Může nám pomoci ve svízelných situacích. Nenechte se překvapit přívaly sněhu. Fiskars Lopatka do auta Solid.


Tam, kde nepomůžou ani sněhové řetězy, bude možné situaci . Kdo pomůže tátovi odházet sníh? Vem si svou vlastní lopatu a pusť se do práce! Lehká plastová lopata na sníh v červeném provedení s motivem Auta. A co taková lopata do auta na sníh ? V zimním období velmi užitečný pomocník, který Vám může být nápomocen při zapadnutí do sněhu, nebo při absenci velké . Lopaty na sníh do auta najdete na MALL. Odolná hliníková lopata na sníh do auta.


Lopata je na násadě upevněna křídlovou matkou a může být rozložena na dvě části. Kompaktní teleskopická lopata na sníh do auta s 3mi rychle nastavitelnými délkami. Včetně praktického obalu s rychlozatahovacím uzávěrem. Barva: černá se stříbrnou rukojetí.


Teleskopické lopaty jsou ideální nástroj pro vyhrabání ze sněhu! Lopata na sníh má ergonomicky tvarovanou násadu a odolnou . Ideální skládací lopata do auta (skladná pod sedačku) pro případné zapadnutí v závějích! Skládací lopatka na sníh do auta NANGA car telescopic. Koupit online Přepravní náklady 9CZK Dodání do cca 1-Týdny.


Lopata FISKARS Solid do auta plastová - Skladem na prodejně 3-ks. Plastová lopata FISKARS Soli funkční nástroj pro odstraňování sněhu kolem vozidla. Lehká lopata je díky své velikosti vhodná do auta a budete ji tak mít vždy při sobě v případě potřeby. Hliníková násada má v místě uchopení povrch potažený .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky