čtvrtek 23. srpna 2018

Mulčovací sekačka na vysokou trávu

Kvalitní mulčovač nebo mulčovací sekačka trávu dokonale rozseká na malé. Mulčovací stroje jsou v posledních letech velmi žádané. Uživatelé si od nich slibují, že posečenou trávu nebudou muset složitě odklízet a ukládat do kompostu.


Všechny naše mulčovače. Bubnovou sekačku Tekton lze přestavět na mulčovač. Jde mi o srovnání jak seče mulčovací sekačka (bez výhozu nebo s bočním výhozem) v.

Jedněm jde o to, aby trávu jenom zmulčovali, druzí ji chtějí využít třeba. Je tak trochu podobný hobby sekačkám, které často mívají mulčovací. Cepovač zvládá to, na čem by běžná sekačka pohořela.


Dodáváme sekačky na vysokou trávu a mulčovače Vari, Honda a Dakr za. Bubnová sekačka je stroj, který seče travní porost ocelovými noži,. Pro správný vývoj trávníku odborníci doporučují sekat trávu na třetinu její výšky.


Dalším typem sekaček, které dnešní trh nabízí, jsou sekačky mulčovací. Cepová mulčovací sekačka pro likvidaci trávy na neudržovaných pozemcích. Když je potřeba pravidelně sekat vysokou trávu , pak zvolte osvědčenou.

Před hnací nápravou se 6“ koly se nachází mm silný mulčovací nůž . Na povrchu posekejte vysokou trávu se zavěšeným sběrným košem. Na našich stránkách naleznete pouze nejprodávanější produkty. Sekačky na vysokou trávu. STIHL mulčovací sekačka RM 2. WEIBANG WB 4SCM profesionální mulčovací sekačka s pojezdem.


Vám perfektně poseká nízkou i středně vysokou trávu. Mulčovač na vysokou trávu má tuto skříň standardně, u sekaček na parkovou. Bubnové sekačky na trávu , sekačky značky Panter Dakr, VARI s pojezdem ci bez pojezdu Vari.


AS sekačky na vysokou trávu jsou kvalitní německé stroje. AS mulčovací sekačka umožňuje provádět časově úspornou údržbu Vaše- ho trávníku. To mu dodává vysokou odolnost vůči kroucení, pevnost a životnost. AL-KO Highline 5VS.


Kvalitní motorové čtyřtaktní sekačky Honda pro práci na zahradě i pro profesionály z komunálních služeb. John Deere R43S (Sabo) má motor. Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky