pondělí 13. srpna 2018

Kamarád do deště písničky

Na naviják lze navinout až metrů půlcoulové zahradní hadice. Nástěnný automatický naviják na hadici s blokováním. Automatický naviják na hadici, pro připevnění na stěnu, otočný o 180°. Hadici vyvíjí a navíjí snadno a hladce. Buben je umístěn na speciální . Po vytažení hadice na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné zalévání.


Po použití se pak hadice automaticky navine zpět do boxu. Kompaktní vozík s navijákem zahradní hadice. Kapacita až pro m. Naviják na hadice Gardena roll-up automatic , nástěnný.


Prodám nový naviják hadic na stlačený vzduch, od německé z. Součástí balení je také zámek, díky kterému nastavíte optimální délku zahradní hadice , která nebude navinuta na buben. ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice s vodním pohonem navíjení - m. Dokonalé uložení hadice ! Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice. Zastavení v jakékoliv pozici a pomalé automatické navíjení . Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici.


Zahradní kalendář: Leden na zahradě Hýčkejte svou zahradu a . Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete. Snadné odvíjení a šetrné automatické vtahování Možnost natočení. Oblíbené jsou automatické nástěnné navijáky na hadice. Výhodou těchto systémů pro ukládání hadic je, že můžete zahradní hadici ukládat čistým způsobem, a proto.


Ještě nebylo hodnoceno. Mimořádné pohodlí bez nutnosti ohýbání zad a špinění rukou také nabízí nástěnné boxy na hadici s automatickým navíjeníhadici stačí jednoduše vytáhnout . Velký výběr Zahradní hadice a hadicové vozíky naleznete online na OBI. Do vyprodání všech položek. Stavitelný doraz na hadici pro volbu délky nenavinutého konce hadice.


Výhodou je komfortní vytahování hadice s minimální silou, její aretace v libovolné pozici a následné rychlé automatické navíjení zpět do bubnu. Inzerát byl odebran z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky