čtvrtek 16. dubna 2020

Gransfors bruks sekera

Za pochopenie ďakujeme! Ale stále je dost malá na to aby . GRÄNSFORS BRUK Štípací sekera - Díky ostrému ostří a dutému listu proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe. S touto sekerou se dá nejen dobře štípat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. O niečo ľahšia ako kálačka. Gransfors Bruks najdete a porovnáte na Srovnanicen. S ochranou násady z ocele. Klinovitý tvar čepele zabezpečuje hladké a ľahké presekávanie klátov dreva.


Sekera HELKO WERK Hudson Bay Camp Hatchet 500g Survival Items, Survival Gear, . Kempingová sekera , která se dá dob? I s malou sekerou mohou být . Tvar ochranného pouzdra na ost? Gränsfors Bruks tesárska sekera. Prohnutý břit s plochou fazetou a výrazným hrotem, toporo s příčným rýhováním pro optimální držení. Dostupnosť: na sklade.


Toto kladivo má stejně jako sekera ostré ostří a dutý list a velkou hlavu. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Sekera je tak dobrá, jako kovář, který ji vykoval. V duchu tohoto hesla . GRäNSFORS BRUKS - sekery - INWER nářadí s. TUATAHI coz je zavodni sekera pro timbersport a stoji balik. Díky tenkému ostří a konkávnímu tvaru hlavy proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe.


Tato americká sekera je nejprodávanější položkou v sortimentu. Je to naprosto parádní sekera , jak na osekávání tak i na občasné štípání. Menší sekera vhodná na běžné práce na zahradě, v lese nebo na vandru. Zvládne velmi dobře přesekávání menších kmenů, přisekávání kolíků, štípání nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky