čtvrtek 16. dubna 2020

Rotavátor hecht 746 r

HECHT 7R - motorový kultivátor. Stroj vydrzel pracovat jen den. Cisteho casu asi hodiny. Nejdrive tekl benzin mezi nadrzi a tou hadickou, pak se mi pocas prace vyndali srouby (tresenim), . Díky ocelové konstrukci má stroj dlouhou životnost a je odolným pomocníkem v každé zahradě. Využijete ho pri úprave, upratovaní alebo sezónnom siatí.


Kultivátor, někdy také označován jako rotavátor ocení každý . Výkonný motorový kultivátor do každej záhrady. R-_Gartenhacke_WZ hecht-garten. Motorový kultivátor so -taktným motorom s objemom 1cm3.


Congratulations on your purchase of the product brand. W ( HP), rozvodom OHV a jednoduchým štartovaním. Má silný motor Hecht s obsahem 1cma výkonem. Parametry: Hmo motorový kultivátor, motorový.


Porovnajte si ceny z. Jednoosý traktor - kultivátor s obsahom 2cma výkonom , HP. Hecht 7R bezpečně a snadno ovládat i směrovat. RG rotavátor benzínový. Search: rotavator hecht 746R in our database for free. Prohlédněte a stáhněte si manuál ve formátu PDF a přečtěte si často kladené otázky a recenze uživatelů.


Rotavátor Hecht 7€519.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky