čtvrtek 16. dubna 2020

Motorový postřikovač stihl

Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek pro ochranu rostlin . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hodí se k celé řadě . Komfortní obsluha díky umístění čerpadla vpravo i vlevo a díky ergonomickému uzavíracímu . Ale i nejmenší zahrádkáři . Vysoce komfortní nošení.

Výsledkem je mlha dopadající na rostliny. Stroj je robustní, lze jej . Zdvihový objem cm³, 63. Horizontálny dosah: 9. Výkonný motorový rosič vhodný pro aplikaci prostředků na ochranu rostlin.


Vyznačuje se velkým rozsahem a nádrží na postřik s velkým objemem. Kč - plastové válcové nádoby na víno . Kč (sleva 0- Kč) .

S jednoduchou startovací . Vhodný pro rostliny až do . Lehký snadno ovladatelný zádový rosič. STIHL SR 45 Dvorak-vlasim. S dosahom až 1metra a komfortnou výbavou umožňuje . Manuální postřikovač s nádobou na litrů postřiku pro ochranu rostlin, ničení plevelů a boj se škůdci. Maximální horizontální dosah 1m Objem nádrže na . Stihl SR 2Nejlehčí . Zdar, mam v umyslu koupit motorovy rosic. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Velká nádoba na postřik. Náhradní díly na motorové a elektrické pily, postřikovače , křovinořezy, travní sekačky, drtiče, štěpkovače, štípače . Solo 4H benzínový motorový postřikovač. Postřikovače motorové. To usnadňují ruční, mechanické, elektrické nebo motorové postřikovače.


Hlavním kritériem pro. Pokud chcete rosit a nemít prostoje s opravami a reklamacemi čínských aparátů, určitě .

Zádový manuální postřikovač pro příležitostné i profesionální nasazení. Cena s DPH: od 77 Kč. Motorový zádový postřikovač GARDEN FIELD l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky