čtvrtek 5. května 2016

Amofos hnojivo cena

Podstatnou složkou je fosforečnan amonný, který se získává z apatitového. Složení, vzhled a vlastnosti: Šedobílé granulované NP hnojivo dovážené především z Ruska, Běloruska a Ukrajiny. Základem je fosforečnan.


Jedno a viaczložkové hnojivá. Objednávky: minimálny odber t , pri objemoch nad 4t cena dohodou. DASA H je granulované dusíkaté hnojivo s obsahom síry a prídavkom lignitu ako zdroja humínových kyselín.


Obsah dusíka je , obsah síry je a obsah. K O MgO CaO cena farmář za t, ks poznámka. Uvedené ceny jsou v Kč, včetně DPH, za balení. FOSFOREČNÁ HNOJIVA, BALENÍ, CENA. Je fosforečně-dusíkaté hnojivo , které obvykle obsahuje kolem dusíku a fosforu.


Ponúkame Vám kryštalické vo vode dobre rozpusntné hnojivo KRISTALON . Amofos , kg, 40-. Fyziologicky kyslé hnojivo , vhodné na hnojenie neutrálnych, ale najmä. Z celkového obsahu fosforu je min.


Ale je třeba očekávat, že cena fosfátů na světových trzích poroste,. Lignohumátem při hektarové dávce snížené o. Balení: volně, PE pytle Kg, BB. Prodejní síran hořečnatý Granulované hnojivo - hořčík, obsahující 1 hořčíku. Cena za 25kg bez DPH.


Při nákupu nad 1kg cena. Ve vlastní míchárně Vám připravíme smíšené hnojivo téměr jakéhokoliv. Pochopitelně, z pohledu pěstitele, je rozhodující cena dusíku v . Hnojivo s cíleně nízkým pH.


Zmes hnojív sa však neodporúča skladovať. Celková cena predmetu Zmluvy vrátane DPH: 34EUR. Taktiež granulované hnojivo SULFAMMO N-PROCESS,. TRÁVNÍKOVÉ HNOJIVO FLORIA PODZIM.


Kritériá na vyhodnotenie ponúk Najnižšia cena. Kombinované hnojivo (napr. AMOFOS 12:52), min. Náklady na PRP SOL jsou kompenzovány úsporami . Fosforečné hnojivo vo forme dihydrogén .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky