středa 18. května 2016

Hořák na pb 2kg

Přesně a důkladně vyroben, má rukojeť s regulací . Zde najdete hořáky (hobby i profi) na propan-butan od českého výrobce MEVA Roudnice, a. Popis: Souprava nejmenšího hořáku s možností pájení cínem, opalování a. Lze připojit k 2kg LPG lahvi . Tlaková, plynová láhev 2kg PB , nová, MEVA 316. MEVA - jednocestný ventil PB se závitem M9xa závitem na 2kg láhev. Velký výběr hořáků na propan butan.


Hořák na pb 2kg

Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Plynové hořáky na plynovou bombu. Jednocestný ventil Meva PB W 28L do boku - nástavec na 2kg láhev. Dům a zahrada - Pb horak bazar.


PB plyn láhev lahve bomba 2kg - plná s plombou propanbutan. Hořáky a regulátory na PB. Rozměr výstupního závit. Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan-butan.


Hořák na pb 2kg

Plotýnkový vařič na bombu 220mm . Charakteristika: - Campingový vařič na propan butan je. Vynikající přístroj s automatickým piezoelektrickým zapalováním v sadě s příslušenstvím na připojení ke standardní 2kg PB láhvi. Použití: klempířské práce. A motat jim hlavu tím, že také jsou hořáky na 1-bary- promiňte, ale to nemá smysl.


Vařič na propan butan jednohořákový s plochou hořáku o průměru cm. Na trh v ČR a SR dodává. Rukojeť pro hořáky s piezo zapalovačem. Ventil pro lahev 2kg propan butan s uzávěrem.


Hořák na pb 2kg

Plamen jsem reguloval pouze ventilem na PB lahvi. Krátké instruktážní video na kterém vám ukážeme jak snadno napojit gril na malou 2kg plynovou láhev. Pájecí hořák B - UNIVERSAL. Objednací číslo, Typ, Plyn, Pracovní tlak, Spotřeba PB , Výkon, Délka . Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Není skladem Na dotaz . Výška 660mm, šířka 280mm.


Mohlo by Vás zajímat i toto zboží . PB 2kg - prázdná tlaková láhev. Nová láhev (bomba) na propan butan bez náplně. Páječky, pájky, hořáky , ohřev - Na PB - PB láhve prázdné. Elektrody, svařovací drát.


Ochranné Osobní Pracovní. GCE Autogen odtlačný ventil na 2kg PB lahev - výstup závit M9x75mm . Lahev je plná a připravena na sezonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky