čtvrtek 26. května 2016

Kohout kulový uzavírací

Pmax = MPa pro rozvody studené pitné vody. Uzavírací a kulové uzávěry výhodně v Eshopu HORNBACH. Kulový kohout s plným. Kohout kulový s křídlovou.


Díky tomu, že tělo i uzavírací koule kulových kohoutů GIACOMINI jsou kované . Celosvařovaný kulový kohout s tlakotěsnícím víkem - měkkotěsnící.

Jde o bezpečnostní armaturu, která slouží jako uzavírací ventil rozvodu vody či plynu. Hydraulický kulový kohout uzavírací (2-cestný) určený pro vysoké tlaky s těsněním dříku z NBR (na objednávku možnost jiného - Viton, Kalrez,) a těsněním . Nabízíme řadu kulových kohoutů pro použití ve všech HVAC. Globo S Bronzový kulový kohout pro vysoké teploty.


Nabídka kulových kohoutů , které se používají jako uzavírací armatury v rozvodech pitné a užitkové vody. U velkých průměrů potrubí se můžeme setkat také s uzavíracími klapkami či. Pro uzavírání průtoku kapalin slouží kulové kohouty.


Používané ve dvoucestném i trojcestném provedení. Uzavírání, pootevření nebo úplné otevření se provádí .

Pákový kulový kohout pro vzduch, oleje a vodu, do max. Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU. Regulace prostorové teploty a. Nerezové kulové kohouty slouží jako uzavírací armatura pro agresivní a neagresivní kapaliny a plyny. Médium může kulovým kohoutem protékat oběma směry. Tělo z poniklované mosazi.


Lze využít jako uzavírací , regulační a škrticí armaturu. Díky jedinečné regulační cloně garantuje regulační kulový kohout rovnoprocentní charakteristiku ventilu a prvotřídní regulační . Pro rozvody plynů a kapalných uhlovodíků. Pokud má otvor v kouli stejný průměr jako je . Tato koule má ve středu otvor . Materiál: niklovaná mosaz, uzavírací koule chromovaná mosaz. Použití: pitná a užitková voda, . KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ - série Anerez jednodílný.


Běžná cena 7Kč - Cena 6Kč. S výběrem vhodného kulového kohoutu pro vaši potřebu vám poradí naše obchodní oddělení. Klappe Absperrklappe Drosselklappe válvula de mariposa.


PN: - DN: 10 150.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky