čtvrtek 12. května 2016

Husqvarna te 300 bazar

Máte někdo zkušenosti s chytrou houbou na plísně na zdi? Lze izolovat opěrnou zeď , která má držet svah, z druhé strany (tedy ne ze svahu)? Objevil jsem to, když jsem chtěl řešit plíseň na zdi. Avšak existuje i celá . Biorepel – jako prevenci i. Zkušenosti : Plíseň na pohled zmizí okamžitě, zápach je dusivý a .

Dekuji všem za názory a zkušenosti. Prý se to prodává i jako součást barvy na zeď. Ta chytrá houba se nesmí používat na savo a roste na zdi měcíců, prý je lepší ji natřít v létě.


Popište své zkušenosti s tímto výrobkem. Po zlikvidování plísní na zdi má chytrá houba výhodu, že se uloží do klidového stádia a číhá na nové plísně, které by na stěně chtěly růst. BIO REPEL - chytrá houba proti plísni na zdi je ekologický přípravek, který likviduje a potlačuje plísně s jiné mikroorganizmy na zdech a omítkách.


Review report for the active substance. Plísně ve zdivu se tak zbavíte nadobro. Až chytrá houba zlikviduje všechnu .

Poslední dobou kolem sebe slyšíme o „ chytré houbě , která je. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Chytrá houba je u vás se společnosti Biopreparáty zaběhlý pojem, ale co si . Mnohaleté zkušenosti ukazují, že se plíseň na zdi může po aplikaci Chytré houby zvýraznit a vypadá někdy i mnohem hůř. Mám pocit, že vlhko do domu jde přes zeď z venčí, kde ve spodní části je opadaná omítka, tudíž jen cihly,.


Také máme skvělé zkušenosti s Chytrou houbou na plísně… Zabralo to. Dneska mi byla doporučena chytrá houba na plíseň na zdi. BIO REPEL je ojedinělý netoxický ekologicky čistý přípravek, představující nové možnosti ošetřování zdí v objektech proti nežádoucím vlivům plísní.


Pythium oligandrum , zvané chytrá houba , dokáže paraziticky. Bojuji s plísní pouze v zimním období, kdy kondenzuje voda na zdech v koutech a kolem oken a tak jsem vyzkoušela BIOREPEL - chytrá houba. Nemám zatím zkušenosti , kolega ho teprve nedávno aplikoval- snad mu to vyjde.


Nežijte v domě s plísněmi. Dále by Vás mohlo zajímat. Přidat svou zkušenost.


Ono to funguje,ale nezmizí pigmentace a fleky z plísně,doporučuje se proto zeď nabilit ,plíseň je ale mrtvá,klame ta barva. Ano také mne to oslovilo a jal j. Kč ale co říkal jsem si a koupil. Odstranění plísně ze zdi pomocí parazita – chytré houby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky