středa 18. května 2016

Hadice k vysavači metráž

Tato hadice bez koncovek. Potřebujete delší hadici k vysavači, než je standardní? Nabízíme vám hadice v metráži. Hadice k vysavači metráž.


I když se k průmyslovým vysavačům mohou používat různé typy vzduchotechnických hadic , hadice v této kategorii jsou používané nejčastěji. Produkty se filtrují. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Lze dodat v libovolné . Náhradní ohebná hadice 1m pro vysavače na metráž s vnitřním průměrem.


Univerzální hadice k vysavači na metráž má vnitřní průměr 32mm, je ohebná a . Skladem Doprava ZDARMA. Pokud je hadice Vašeho vysavače děravá nebo prasklá, zásadně to snižuje sací výkon a zatěžuje motor. Sací hadice černá, vnitřní Ø 50mm – metráž. Vysavačová sací hadice , vnitřní Ø mm a délce m. Uvedená cena je včetně recyklačního poplatku.


Cena je uvedena za běžný . Vysávací hadice , Beam. Klasická černá (šedivá) sací hadice pr. Nilfisk-ALTO (WAP) univerzální sací hadice DN - metráž.


O úklidové a čistící technice víme vše! Jedná se o hadici průměru 36mm. Obsahuje: m sací hadice. Bez tlakové hadice nebo sací hubice se u čištění koberců.


Soteco sací hadice EVAFLEX, pr. Na přání zákazníka lze zhotovit hadice k centrálním vysavačům do určitých a maximálních délek. Pro zobrazení detailních informací klikněte na obrázek. Upozornění: Uváděná metráž v katalogu je celé balení a není podmínkou odběru. Kompletní specifikace . Filter Showing all.


Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa priemerného hodnotenia, Zoradiť od najnovších, Zoradiť od . Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z role v požadované délce. Popis výrobku GARDENA sací hadice metráž : TIP: při objednávání - počet ks = počet metrů. Metráž na stříbrnou standardní sací hadici o průměru mm.


Antistatická, antiabrazivní sací hadice je uvnitř hladká (vestavěná ocelová spirála ). Pokud dojde k poškození hadice, vysavač ztrácí svou sací sílu, vysávání je obtížné, ne-li nemožné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky