úterý 3. května 2016

Hotel panorama blansko recenze

Právě jsme se vrátili z hotelu Panorama s našimi . Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a . Atrakce v okolí zahrnují: Moravský kras (km), Punkevní Jeskyně (km) a Propast Macocha (km). Zobrazit všechny atrakce v okolí.


Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: krytý bazén, wi-fi zdarma a restaurace. Hosté během svého pobytu mohou využít: restaurace. Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Mezi restaurace v blízkém okolí patří: Surfbar restaurant, Zámecká sýpka Restaurace a CoCo Coffee.


Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: krytý bazén a fitness centrum. Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky. Aparthotel Apartmany De-Lu se nachází v Blansku , km od Brna, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.


Wellness hotel Panorama , Pobytový, Blansko , Morava, Česká republika, PinkTour. TripAdvisor cestovatelské recenze. Pekny hotel , potesil bazen, jedlo kvalitne, potesilo aj jazierko za hotelom a zvieratka.


Anonym - rodina s malými dětmi před lety. Příjemný rodinný wellness hotel se nachází v kopcích na jižní Moravě, přibližně km od Blanska. Spolehni se na znalosti ostatních turistů a zjisti, zda . Nabízí ubytování v krásných a . Recenze hostů na hotel. Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé.


Hotel nabízí ubytování na horách. Průměrné hodnocení od hostů Booking. Jak už tomu tak bývá, každý si rád odpočine od každodenního stresu. Přečíst si všechny recenze. View more hotels in Blansko.


Strava: Snídaně, Polopenze. Vše co potřebujete před nákupem vědět najdete na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky