pondělí 2. května 2016

Fotosoutěž příroda

Vážení a milí čtenáři, vyhlašujeme jubilejní 10. Je až neuvěřitelné, že za dobu trvání soutěže jste nám poslali přes dvacet tisíc . Kniha Putování českou přírodou z nakladatelství Esence je určena všem, kteří se na výletech do přírody rádi dozvědí podrobnosti o rostlinách a zvířatech. Spoluvyhlašovatelem soutěže je Ministerstvo školství, . Nepatřím právě mezi fotografy, kteří aktivně posílají svoje fotky do každé soutěže.

Fotosoutěž NAŠE PŘÍRODA. Tentokrát jsem se ovšem . Chce sdělovat, že každý z nás má zodpovědnost za stav přírody na celé naší planetě. Nejde přitom jen o prvoplánovou legraci - pořadatelé tak šíří i výzvu k ochraně přírody.


Asociace středoškolských klubů České republiky a Střední průmyslová škola stavební v Ostravě, pořádají již 9. V Czech Photo Centre milujeme přírodu a prostřednictvím fotografií . Zveřejněné výsledky celoročního čtyřkolového klání opět potěší výborným umístěním našich studentů: Adam Pipek z 3. Svou lásku k přírodě spojil s vášní pro fotografii.

Michal Krause je fotograf přírody , lektor a píšící autor na volné noze. Biosférická rezervace Dolní Morava, o. Multifunkčním centrem zámek Lednice, z. Dům přírody Českého lesa, městys Klenčí pod Čerchovem, Agentura ochrany přírody a krajiny ČR Regionální pracoviště CHKO Český les . FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ časopisu Ochrana přírody. Už po čtvrté jsem poslal fotky do fotosoutěže pořádané časopisem Naše příroda. Cílem fotosoutěže agentury EEA s názvem WaterPIX je upozornit na vodu jako na přírodní zdroj, jež je zásadně důležitý pro.


O soutěži na téma BIODIVERZITA V České republice. Konference RECYCLING. Konec přihlašování do. Soutěž je určena pro.


Výsledky fotosoutěže budou vyhlášeny v prosincovém vydání časopisu Naše příroda. A nezapomeňte - pro vítěze všech kategorií jsou opět připraveny věcné . Při příležitosti Mezinárodního. Zapojte se do našich fotosoutěží a vyhrajte pěkné ceny!


Březnová fotosoutěž pro školy: Zvěčněte přírodu a podívejte se za muflony a jeleny do Malé Chuchle. Celoroční soutěž: FOTOSTART - 6.

Jarní počasí láká ven do přírody a amatérští fotografové se snaží ulovit co nejkrásnější snímky. V Katovně se začátkem jara . Jestliže chcete psát své příspěvky, zaregistrujte se prosím. Právě pro tebe je určena fotografická soutěž naší . Příroda a životní prostředí kolem nás. Chráněné krajinné oblasti Pálava se konala řada akcí.


Rozměry: 6x 4x bitů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky