čtvrtek 12. května 2016

Kustovnice stromek

Snad už každý slyšel tohle slovní spojení, nebo také GOJI, . GOJI - NABÍZÍME ZARUČENĚ PLODÍCÍ SAZENICE. Kmen má průměr asi cm. Lycium chinense macrocarpa Anny.


Hlavní účel prořezávání je zmladit větve. Během pěstování je tedy potřeba strom pravidelně prořezávat.

Měl by mít vzdušný kmen i korunu. Sazenice kustovnice čínské. Pro pěstování je ideální těžší půda . Existuje více než odrůd kustovnice , a my věříme, že si vyberete alespoň jednu z námi nabízených a později tak oceníte malé, oranžové až červené plody, . Větve se snadno rozklánějí. Kustovnice čínská je keř dorůstající asi m. Listy jsou na větvích jednotlivě i ve . Nebude to říkat jen kustovnice , protože to je strom židů.


Sahíh od Muslima) „ Toho dne bude Arabů jen pomálu, přičemž většina v Jeruzalému.

Je to statný strom , dorůstající výšky až m, s vysoko klenutou, poněkud nepravidelnou korunou. Velmi raná drůda kustovnice (goji) se sladkými plody, plodí již v prvním roce. Plot byl od mého zákopu 6metrů, shluk keřů kustovnice asi 5metrů a osamělý strom s polámanou korunou 4metrů.


Nic netušící vojáci krále Michala I. Tak nevím jak mám z toho udělat stromek. Nalezené zboží: Nebyly nalezeny žádné položky. Semena zasadíme brzy z jara, sazenice umístíme na pevné vekovní stanoviště až 2-rokem.


V balení cca semen. Plody kustovnice čínské neboli goji, jsou údajně nejvýživnějším ovocem na světě. Meruňka Hargrand nebo Kuresia vzrostlý strom 858Kč. Traduje se, že pokud se kustovnice pije ve formě čaje celý rok, přináší. Zasadíme za vás strom v lesech ČR.


Naši kustovnici si moc rád přidávám do vody. Díky její živosti a šťavnatosti po chvíli nabobtná a zesládne . Děda to tvaruje jako stromek , sem tam proklestí, ovšem bude plodit řádně až po třech letech, jinak dodává prý uklidňuje mrzouty a dodává . Rostlinu můžete pěestovat jako stromek , nebo keř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky