pondělí 5. září 2016

Aeroxon klatovy práce

Pracoviště, Klatovy III, Dr. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Dostávejte e-mailem nové . Aktuální volná místa práce v oblasti Klatovy.


OBSLUHA VÝROBNÍ LINKY. Práce na ve dvousměnném provozu. Informace o volných pracovních místech poskytuje Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Poslední aktualizace dat proběhla dne . Společnost AEROXON s. Již neaktuální pracovní místa. Zaměstnavatel AEROXON s. Zpět na předchozí stránku.


Kontaktní osoba: Michaela Sieglová. Názory zaměstnanců na AEROXON s. Sedláka 82 Klatovy. Přibližně zaměstnanců. Výroba pesticidů a jiných agrochemických přípravků. Upravit hledání (místo, obor, plat) . Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


Vyhledejte práci nebo ji zdarma vložte. Klatovech , stačí si jen vybrat z nabídky volných míst. NÁPLŇ PRÁCE : operativní organizace výroby, kontrola produkce výrobků, kontrola výroby a produktů. Místo výkonu práce : Klatovy Aeroxon s. Náplň práce : Provádění pravidelného úklidu, zajištění pořádku a čistoty. Stálý výkup pian a křídel.


AGENTURA KONTAKT KLATOVY. Kominické a stavební práce Klatovy , kominík, zedník. Kovovýroba Klatovy , zámečnické práce , svářečství.


Na detailu prezentace klikněte na tlačítko, pro ohodnocení firmy a přidejte také vlastní zkušenost. Využijte této příležitosti a podívejte se na nabídky práce z Klatov , . Volné pracovní místo u firmy AEROXON s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky