čtvrtek 15. září 2016

Restaurace pardubice

Restaurace poblíž – Zámek. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Od hodin sleva na stálý jídelní lístek - objednávky od 10:na tel.


Nabízíme průřez evropskými pokrmy z kvalitních. Vážení zákazníci, vzhledem k nařízení Vlády ČR o omezení provozu restauračních zařízení jsou pro Vás tento týden . Pernštýnské náměstí 4.

Penzion, restaurace a rozvoz pizzy. Ať už se vydáváte na služební cestu, rodinný výlet . Výčep, salonek, sál, zahrádka. Pardubice Změnit pobočku. Pravidelné akce v sále.


Dle slov majitele se nejvíce pije to . Pod vedením manažera Daniela Matyáše a šéfkuchaře Petra Břenka její kuchařský tým od . Ochutnejte čerstvé těstoviny, mořské speciality a tradiční italská jídla.

Nabídneme široký sortiment vín a alkoholu z Itálie. Děláme také skvělé snídaně. V klimatizované restauraci poskytujeme až 1míst. Prohlídka restaurace. Dnes si zasloužíte něco výjimečného.


Zajděte s přáteli či partnerem na večeři do restaurace nebo na drink do příjemného baru. Vyberte si z oblíbených i nových . Během tohoto měsíce došlo ke změně provozovatele restaurace , obnově . RESTAURACE UZAVŘENA DO ODVOLÁNÍ. Vám oznamuje, že v restauraci Paluba nyní probíhá úprava interiéru. Její dokončení a zároveň znovuotevření.


Rodiny s dětmi rády navštěvují venkovní dětské hřiště s . Vážení hosté, vítejte v restauraci Pod Košem , která je součástí objektu Domu Kultury Dukla. Chcete dostávat polední menu z naší restaurace e-mailem každé pondělí? Naše restaurace se nachází nedaleko krásného hradu Kunětická hora. Máme velké a bezplatné parkoviště.


Vnitřní kapacita míst, včetně salonků.

Skvělé domácí pečivo, káva Tonino Lamborghini. Snídaně, obědy, večeře. NAjdete nás na Wernerově nábřeží za radnicí. Přijďte ochutnat orientální kuchyni. Vítejte na stránkách nové EVROPY.


Jídlo chutné, ceny příznivé, personál perfektní, interiér stylový. Nikdo se nemusí stydět tam vzít ani obchodní partnery. Menu bylo velmi příjemné, . Tankový Pilsner Urquell s sebou, čepujeme do speciálních pet lahví.


Tankové pivo Pilsner Urquell a Gambrinus, denní nabídka jídel české i světové kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky