středa 21. září 2016

Slunečnicový olej cena za litr

I přesto, že jsou informace o výrobcích pravidelně aktualizovány, Tesco nemůže přijmout odpovědnost za jakékoliv nesprávné informace. To však nemá vliv na. Slunečnicový olej Klátovský, panenský, dezodorizovaný plast litr. Klátovský panenský slunečnicový olej má bod zakouření 200°C, je tedy vhodný na smažení i fritování.


Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Olej - trvanlivé v akci. Oleana slunečnicový olej 750ml. Cena za litr : 1Kč . Aktuální slevy ⭐ na tuky a oleje u prodejců ve vašem okolí. Olivový olej extra panenský Exclusive Kaiser Franz Josef.


Penny Market na produkt Tuk na pečení Hera, jehož cena klesla o. Další slevy tuků a olejů . Slunečnice jako rostlina pochází ze Severní Ameriky a kromě na výrobu oleje se používá i jako dekorace. Farmářský olej SLUNEČNICOVÝ lisovaný za studena 1l ze slunečnice černé vypěstované na jižní Moravě. Na prodejně: 6bal.

Na trhu se uplatňuje především tradiční slunečnicový olej rafinovaný. HOSO (High Oleic Sunflower Oil) je 1 slunečnicový virgin olej. Jednani a podepisani.


Prodam slunecnicovy olej baleny litr. DPH: 35Kč (1EUR). DPH ( ): 42Kč . Kč za litr já nabízím za 1Kč litr což je sleva . Velmi kvalitní panenský olej z rodinné manufaktury Koldokol je vyrobený tradičními postupy - jediným studeným lisováním ze slunečnicových jáder bohatých na kyselinu olejovou.


Nevýhodou všech těchto olejů je jejich vysoká cena. Na třetí příčce se umístil slunečnicový olej , který má celkem příznivé složení. ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY rostlinný jedlý olej jednodruhový SLOŽENÍ Složení : 1 slunečnicový. CENA PŘI VYŠŠÍCH ODBĚRECH JE SJEDNÁVANA . CENA JE UVEDENA ZA LITR VČETNĚ DPH. ZPĚT NA NABÍDKUZPĚT NA STANDARDNÍ PODOBU STRÁNEK.


Prodám slunečnicový olej balený litr. Platba u nás na skladě, banka, při naklád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky