úterý 20. září 2016

Odlevani pistu

ALMET využívá k výrobě pístů moderní technologie. Písty jsou odlévány ve vlastní slévárně metodou gravitačního lití do kovových kokil na plně robotizovaném . Přímý export činí z celkové produkce. V České republice je největším odběratelem pístů ZETOR TRACTORS a. Brno a TATRA TRUCKS a. Na rozdíl od pístů litých do forem se kované písty tvarují kováním. Odlévání a kování by bylo dražší a časově náročné. Zdravím komunitu pánů modelářů, Potřebuji radu, zabývám se výrobou teplovzdušného motoru (stirling), chci pro . Olej je vstřikován dovnitř pístů tryskami od hlavního mazacího kanálu.


Dosahuje se tím snížení maximální teploty v horní drážce pístního kroužku o °C. Název: Jednoduchý pístový odlévací stroj Funkce: odlitý průměr pístu od 70mm do 260mm. Funkce: vysoká spolehlivost, trvanlivá kvalita, dlouhá životnost . Klíčová slova: píst, konstrukce motorů, konstrukce pístů , pevnostní výpočet pístu. Přesné lití , vytavitelný model, spalitelný model, skořepinové lití „Croning“,. Knihu „Problematika propojování Fe a Al materiálu při odlévání pístů spalovacích motorů“ najdete v knihovně Vědecká knihovna UJEP.


Předmět příspěvku: Re: domácí odlevani pistu ( v rusku ). Použití: výroba pístů , armatur, součástí elektrických strojů. Materiál budoucího pístu je kován mezi dvěma formami, které určí budoucí tvar pístu. Způsob lití pístů spalovacích motorů se zalitým nosičem pístního.


Probíhá zde kompletní výroba od odlévání pístů přes tepelné zpracování až po opracování a ošetření povrchu. Celý proces je uzavřen . Vady u odlévaných automobilových pístů gravitačním litím do kovové formy. KS Kolbenschmidt Czech Republic, a. Metoda vakuového tlakového lití nenabízí žádné zlepšení oproti klasickému odlévání. Tlakové lití : Optimalizovaná kvalita, robustní nástroje a nízkonákladové procesy.


Přebytečný materiál se vyhodí z tlakové komory pomocí spodního pístu. Použití : na odlévání trub, válců, kroužků a všech materiálů, které mají válcovou dutinu. V případě pístů spalovacích motorů se tento materiál na úkor lehkého hliníku. Ještě před příchodem ocelových pístů Ferrotherm se nabízely písty, které byly sice. Jak se dosáhne při odlévání té dutiny v pístu na obrázku?


Implementace automatického odlévání. Automatické odlévání na licím stroji v prototypové slévárně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky