středa 28. září 2016

Ochranné pomůcky stihl

Ale třeba – Vlkouš mořský, Okuník živorodý, Pyskouni, Jehlice rohozobá, Rejnoci , Platýs drsný a Štítník šedý prostě jen žádnou minimální lovnou míru nemají . Tmavošedé pozadie predstavuje hustejšie . Moderní lexikografové ztotožňují tuto Aristotelovu rybu se štítníkem kukaččím, . Tagy: přívlač, mořský rybolov - pilkr, treska obecná, treska tmavá - keler, treska . Evička rovnou ve třech exemplářích. Krásný pyskoun chycený v .

LOSOS OBECNÝ (ATLANTSKÝ). Tato sekce stále nemá žádný příspěvek, zde je prostor pro vaši . Gurnards, searobins n. Preložiť slovo „ štítnik šedý “ zo slovenčiny do nemčiny. Anglicky : grey gurnard. Francouzsky : grondin gris. Německy : grauer Knurrhahn.


SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI! Růžicha šedá (Pagellus centrodontus) se intenzivně loví průmyslově do vlečných sítí,.

Latinské slovo - trigla gurnardus. Trigla hirundo, cuculus a gurnardus). Překlad latinského slova trigla gurnardus do českého jazyka, naleznete níže. Eutrigla gurnardus, Grey gurnar Knurrhahn, Knurr.


Platýs obecný, Hippoglossus hippoglossus, Halibut, Heilbut, Kveite. Mník mořský, Molva molva . Bohužel nevím, jak se štítník jmenuje řecky (štít je Aspída) – a . Ale čím déle by světle šedá plachta, která z dálky vypadala bílá, zůstávala nahoře,. Jesper rychle sjel ze svého hlídkového místa, přikrčil se za štítnici na přídi a . Barramundi, štítník , pangasius, tilapie - tyto názvy jsou pro mnohé.


Typické znaky: červené oči, šedohnědé až šedé zabarvení hřbetu, stříbrně . Preklad „ štítnik šedý “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Vernacular name(s), Czech: štítník šedý. Danish: Grå knurhane. Estonian: hall merikukk.


English: Grey gurnard. Euthynnus alletteratus.

Alternativně je možné jako obchodní označení použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky