pátek 2. září 2016

Infinit lesna masaze

Masáže Ve světě wellness vám přední odborníci nabízejí masáže klasické, relaxační, baňkování . The array of saunas, the ambience, and the ceremonies. Vodní a saunové světy, masáže a procedury, privátní koupele pro dva, spa rituály , ubytování a wellness pobyty, dárkové poukazy, sportovní aktivity. Wellness masáže Brno- Lesná , Vladimír Hartinger logo.


Infinit Maximus logo. Poskytuji masáže klasické, regenerační, relaxační, lávovými kameny i horkými . Dárkové pou kazy z akoupíte na recepci nebo. Vodní SPA s vyhřívanými bazény, saunový svět s druhy saun, privátní koupele a masáže. Wellness, spa, masáže , fitness, kosmetika, manikúra, pedikúra, solárium, liposukce, lymfodrenáž a spousta dalších služeb pod jednou střechou. Sorry, there are no tours or activities available to book online for the date(s) you selected.


Please choose a different date. Vybírejte z poukazů v klidu domova! Nabízíme klimatizované fitness a kardiozónu , masáže , solárium, saunu a whirlpool. Jablonského, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla.


Regenerační a relaxační masáže , sportovní, kombinované,. Obliba saunování každý rok stoupá: určitě i vy znáte někoho, kdo mu propadl natolik, že si pořídil malou domácí saunu. Ti, kteří ji zatím nemají, si vyberou lázně . Bazén s barom, maxi vírivka a najlepšie thajské masáže nás doslova prekvapili.


Hotel Horizont Stará Lesná - vírivý bazén a kokónové kreslá. Masáže , baňkování, reflexní terapie, reiki, výživa, alternativní medicína Masáže , kterým se věnujeme: -klasická masáž -lymfatická masáž -SHIATSU -Bowen . Další vyžití: FITNESS Na ploše sto dvaceti metrů čtverečních najdete plně . SVĚT WELLNESS INFINIT LESNÁ VODNÍ SPA A SAUNOVÝ SVĚT WELLNESS. MASÁŽE Rezervace na masáže jsou závazné, zrušení akceptujeme . Poskytujeme klasické a podvodní masáže , parafínové a slatinné zábaly, elektroléčbu, perličkové, minerální a uhličité koupele pod dozorem lékaře.


Zajímalo mě jak víc prohloubit prožitek z masáže. Současně jsem začala studovat tantrické masáže a uplatňovat tyto techniky v praxi a. Otevřeno (wellness, masáže , privátní vířivka): po - ne 8: - 22: hod. Nähtävyydet sekä nähtävät ja koettavat asiat.


Fitness a soláriuPo–Pá 6. Privátní vířivka a masáže : Po–Ne 8. Ceny dalších služeb (fitness, solárium, masáže a privátní vířivka) dle aktuálního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky