čtvrtek 15. září 2016

Hoffmanovy rámky 39x24

Rámkové přířezy jsou nestlučené včelí rámky , které nejsou ani navrtány. Rámky jsou prodávány po 50ti kusech ve svázaném balíku. Vymezení rozmeru rámku není hranolky, ale pomocí tyčí, nebo trubek, . Plastový rámek žlutý 39x24.


Přířezy na rámky 39x- lípa, kusů. Stučené a nadrátkované rámky dodáváme dle možností, dle množství objednávek, cca 1- týdnů. Ideální řešení jako plodištní rozměr k rámku x 24. Rámky výrazně zjednodušují práci se včelstvy. Díky nim lze manipulovat s jednotlivými . Do šířky se nepočítají přesahy horní loučky, tzv.


Rámek vypletený 39x24. Včelařské rámky jsou vyrobeny z lipového . Srovnejte ceny produktů. Tento typ dřeva je ideální pro včelařské rámky. Potřebuji dělat oddělky jako sůl, ale dosly mi rámky , mezistěny a prachy Smile. Chtěl jsem koupit rámkové přířezy 39xtřídy I (10Kč za ks).


Dostupné zboží pro skupinu Rámky a přířezy. Celoplastový rámek r. V začátcích byl používán uteplený nástavkový úl r. Langstroth, hoffmanovy rámky ). Podobnou sestavu navrhl i Ing. Kamler, úl nazval Kvadrant 3 jehož rámky o rozměru.


Hoffmannovy rámky jsou specifické. Později upravené kláty, do kterých včelař vkládal rámky , již vyžadovaly. Výroba a prodej nástavkového úlu Optimal, nejširší nabídka doplňků pro úl Optimal, nástavkový úl 39x, prodej včelařských potřeb.


V balení je obsaženo ks rámků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky