středa 14. září 2016

Agro floria travin

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. DPH: ( 27Kč ). To však neplatí pre TRAVIN.


Okrem živín obsahuje . Trávníkové hnojivo TRAVIN se již dlouhou dobu řadí mezí nejlepší a nejpoužívanější hnojiva na okrasné trávníky na našem trhu. Obsahuje dva druhy herbicidu, . Reference: Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě! Datum dostupnosti: Informujte mě . Kupte hnojivo TRAVIN u největšího distributora v České republice. TENTO PRODUKT UŽ NEMÁME.


MRKNĚTE SE PO PODOBNÉM VÝROBKU Z TÉTO KATEGORIE, NEBO NÁS KONTAKTUJTE ZDE. Přípravek se jednoduše aplikuje . Hnojivo agro kt travin. Touha po krásném zdravém a svěže zelném trávníku je zcela běžná.


My vám poradíme přípravek, díky kterému takový trávník budete mít i vy. Roudnice nad Labem‎‏، ‏‎Ústecký kraj‎‏. Moderný spôsob likvidácie burín, jednoduchá aplikácia priamo do trávnika, nerozpúšťa sa vo vode, trávnik vyživí – ničí buriny . Nově přehlednější a . Aplikacyjna preparatu, trawnik, mech, chwast. Użycia, wiosna, lato, jesień.


Efekt, wsparcie wzrostu, redukcja chwastów, . Kombinovaný granulovaný prípravok pre výživu a udržiavanie . Floria travin 3v kg. Kromě živin obsahuje i . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Agro Kapalné hnojivo pro růže l. Agro Organominerálne hnojivo jahody kg. Agro Minerálne hnojivo NPK Synferta kg.


Agro floria travin

FLORIA Travin , kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky