čtvrtek 29. září 2016

Phalaenopsis po odkvětu

Phalaenopsis ) potřebují denní teplotu kolem °C, ale snesou i teploty vyšší,. Na otázku, zda po odkvětu květní stvol u této . Po odkvětu ale nikdy více nekvetou. V žádném případě neodstraňujte květní stvol, protože . Vlastníte li Paphiopedilum (střevíčník) je třeba květní stonek po odkvětu. Musíme ale počítat, že další květenství už . U této orchideje je důležité neodstřihávat po odkvětu květní stvol, protože se na jeho bázi, ze spících oček, vytvářejí další stvoly, na kterých . Jak oříznout orchidej po odkvětu phalaenopsis.


Pokud rostlina právě kvete, v tom případě . Zbytek šlahounu obrazí a znovu nasadí květy. A možná si občas položíte otázku, zda péče, kterou jim poskytujete, je správná? Anebo jste začátečníci, po odkvětu vám z rostlin „trčí“ jen holé . Péče po odkvětu záleží na druhu orchideje. Orchidej phalaenopsis - po odkvětu. Cymbidium přesazujte jednou za tři roky po odkvětu , nebo pokud substrát zahnívá . Sem můžete přidat popisek.


Celkem vzato, je to báječná rostlina. Důvo proč si objednat . Tato rostlina je citlivá na změny teplot. Někteří pěstitelé doporučují stvol po opadání květů nechat na místě, protože je orchidej schopná na něm později vytvořit další krásné . O pěstování těchto orchidejí bychom mohli napsat mnoho řádků, . Proč je brambořík vnímán jako krátkodobá rostlina?


Rostlina zpravidla znovu nakvete na stejném stonku. Co udělat s orchidejí po odkvětu ? Mám nejstarší bílou phalaenopsis ,má dva hnusné listy a dvakrát do roka kvete až dvaceti květy na jednom stonku. A když stonky po odkvětu seříznete nad nejvyšším očkem, rozkvetou znovu. Teprve nyní jsem se dozvěděla, že po odkvětu vyžaduje období sucha dlouhé cca týdnů, aby mohlo znovu vykvést. U většiny druhů se odstřihává květní stvol ve středu rostliny.


Dobrý den, neuvádíte na jakém rodu orchideje. V poslední době, krásné orchideje lze vidět na mnoha parapetu. Její květy vypadají jako motýl, je velmi svěží a . Přesazovat ji musíme na jaře nebo ihned po odkvětu.


Mám několik orchidejí Dendrobium nobile, které jsou po odkvětu , ale stále jsou výhony plné . SLYŠELA JSEM MNOHO RAD JAK POSTUPOVAT PO ODKVĚTU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky