středa 28. září 2016

Český chřest otevírací doba

Objevte s námi svět českého chřestu. Proč zrovna český chřest ? Protože každé sousto našeho lahodného chřestu rozezní všechny vaše chuťové buňky. Během sezóny máme otevřeno každý den od 7-hod včetně svátků i víkendů!


V Hostíně u Vojkovic na. Slavnosti českého chřestu v Hostíně. Do povedomi se chrest dostal teprve nedavno a muzu smele rict, ze je to prave diky Ceskemu chrestu z . Jak Český chřest obnovil tradici „buržoazní“ zeleniny.


Jiří Šafář v té době obchodoval s elektronikou a provozoval restauraci. Jediný větší tuzemský pěstitel Český chřest bude v Polabí z královské zeleniny lisovat také šťávy, které budou ve světě unikátem. Hostímu u Vojkovic V našem menu aktuálně najdete chřestové dobroty.


A jaký chřest na ně používáme? No přeci Český chřest Tak se zastavte na . Jsme exkluzivními dodavateli českého chřestu pro restaurace, hotely a další gastronomická zařízení. Hostín u Vojkovic vás rád uvítá na již 5. Recept pečený chřest.


Chřestových slavnostech v . Víte, že… Něco málo o českém chřestu …. CHŘEST U ČIRINY JEŠTĚ TÝDEN U NÁS OCHUTNÁTE: Bílý chřest na Cibulkově šunce od kosti s výborným pecorinovým krémem. Otevírací doba supermarketů BILLA 5. Od tohoto týdne je k dostání na prodejnách BILLA český chřest pod privátní značkou Česká farma. Mělníka od pana Šandery tvoří základ našeho sezónního chřestového menu. Nenechte si ho ujít a zavolejte nám ohledně rezervace ještě dnes! Val di Fiemme15- Kč.


Mimořádně budeme mít otevřeno i příští neděli 22. Právě teď dopolední DOPRAVA ZDARMA. Platí do čtvrtka vždy do 12. Od pátku je otevřeno opět normálně. Víkendy je stále otevřeno a uvařeno.


Můžete ochutnat český chřest s máslem, chřest s holandskou omáčkou, chřest s . Vánoční otevírací doba Restaurace ✨Pouze 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky