pondělí 26. září 2016

Keramické soudky na zelí

Sudy na zelí keramické. Počet zobrazených produktů: 23. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily.


Nabízíme lety ověřené slovenské . Těžítko keramické do sudu 14. Zelák je vyrobený na .

Soudek je opatřen žlábkem, do kterého se nalije voda, a který pak funguje jako uzávěr, tak aby se k zelí nedostal vzduch. Tradiční keramický sud na zelí ,nebo nakládání okurek,zeleniny,nebo masa. Kyocera CSN-202RD Nastavitelná šířka plátků: 5 . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí. Nebo zadejte inzerát. Keramika , sklo a porcelán 2. Plastové sudy na zelí.


Připravili jsme pro Vás nabídku platových sudů vhodných pro nakládání kysaného zelí nebo okurek. Sud na zelí je opatřen šroubovacím .

Na tento soudek potřebujeme cca 8kg krouhaného zelí , 140g soli, velkou nakrájenou cibuli na . S blížícím se podzimem k nám opět dorazily keramické sudy pro kvašení a skladování zelí , takzvané zeláky. Do sudu nakrouhejte zelí , přidejte trochu . Názvu, Ceny, Data vložení. Kameninové a keramické nakládací hrnce a soudky - Kameňáky.


Porovnání výrobku (0). Keramická nádoba na nakládání zelí , masa apod. Magnet 3Pagen bílé keramické hrnce bílá malý 1. Dům a zahrada - Zeli ke bazar.


Stará kameninová nádoba na nakládané zelí a kvašáky. Neznicena, puvodni stav. Soudek zelák na kvašení zelí l keramický , KILNER. Jedinečný a stylový kvašák nebo také zelák na přípravu kysaného zelí , nakládaných okurek, tradičního . Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Seřadit podle: Název zboží, Cena, Kó Datum přidání.


Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky