středa 12. prosince 2018

Bílé moření

Oleje, vosky a mořidla na dřevo. Bezbarvé rozpouštědlové laky na dřevo. Lihové mořidlo na dřevo pro veškeré použití v interiéru.


Dotaz: bílé mořidlo nebo lazura a polyuretanový lak. Dobrý den, máme nové dřevěné nášlapy na schodiště a chceme je napustit lazurou nebo mořidlem v. Pro zajištění dobré přilnavosti nátěru je potřebné dřevo prvně napustit, penetrovat .

ETERNAL na dřevo základní 0. Lazury a barvy na dřevo koupit o objednat u OBI. Moridlá na drevo umožňujú meniť vzhľad dreva a zvýrazniť jeho štruktúru. Vhodné pre interiér aj exteriér. Olejové, liehové a vodou riediteľné moridlá.


Po aplikaci mořidla dřevo většinou změní svoji barvu (ztmavne), ale zároveň vynikne jeho kresba a struktura. Mořidlo se tedy na rozdíl od jiných . Použití: Jedná se o transparentní mořidlo na moření masivního dřeva a dýhy.

Díky svoji transparentnosti zvýrazňuje kresbu dřeva a . SPS Venkovní mořidlo na dřevo 75l bílá. Bílé mořidlo UHB (Universal Holzbeize) od CLOU jsou vodová mořidla na akrylátové bázi. Díky nim se budou různé povrchy snáze udržovat a budou také odolnější vůči nárazům a poškrábání. IKEA - BEHANDLA, Lazura, bílá, Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější.


Tyto koncentráty po naředění vodu lze použít jako mořidlo na dřevo. Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Pro získání nejrůznějších odstínů můžete barvy míchat. Neobsahuje žádné toxické . Základní barevný nátěr na dřevěné podlahy jako masivní podlahové palubky, selská prkna, parkety, OSB a korkové podaly. VIDARON mořidlo na dřevo (200ml).


Dostupnost: dle varianty. Ať už jsou to nátěry na stěnu, fasádní barvy, prostředky pro ochranu dřeva, nátěry na dřevo , mořidla, oleje, vosky, laky na nábytek a parkety nebo nátěry oken a . Všechny kategorie Domů Zlevněné zboží - VÝPRODEJ Ekologické nátěry Interiérové barvy - malby Fasády Na dřevo , kov a podlahy Stěrky, tmely, penetrace . Moridlo na drevo nanášame štetcom alebo špongiou v smere vláken. Prebytočné moridlo , ktoré sa do dreva nevpije do min zotrieme špongiou.


Surové dřevo důkladně vyčistěte dříve nežli je budete mořit. Skvrny od prachu, klihu,.

Každé dřevo reaguje na mořidlo jinak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky