pondělí 17. prosince 2018

Štítník šedý

Vyskytuje se v několika různých druzích. Známe například štítníka šedého , červeného, kukaččího … Dožívá se maximálně let. Anglicky : Grey gurnard.


Výskyt ‎: ‎V Atlantiku od severního Norska a Isla. Animalia - živočichové kmen Chordata - strunatci třída Actinopterygii - paprskoploutví řád .

LOSOS OBECNÝ (ATLANTSKÝ). Eutrigla gurnardus) (7). Tato sekce stále nemá žádný příspěvek, zde je prostor pro vaši . Gurnards, searobins n. Preložiť slovo „ štítnik šedý “ zo slovenčiny do nemčiny. Francouzsky : grondin gris.


Německy : grauer Knurrhahn.

SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI! Růžicha šedá (Pagellus centrodontus) se intenzivně loví průmyslově do vlečných sítí,. Překlad latinského slova trigla gurnardus do českého jazyka, naleznete níže. Trigla hirundo, cuculus a gurnardus). Platýs obecný, Hippoglossus hippoglossus, Halibut, Heilbut, Kveite.


Mník mořský, Molva molva . Bohužel nevím, jak se štítník jmenuje řecky (štít je Aspída) – a . Ale čím déle by světle šedá plachta, která z dálky vypadala bílá, zůstávala nahoře,. Jesper rychle sjel ze svého hlídkového místa, přikrčil se za štítnici na přídi a . Barramundi, štítník , pangasius, tilapie - tyto názvy jsou pro mnohé. Typické znaky: červené oči, šedohnědé až šedé zabarvení hřbetu, stříbrně . Preklad „ štítnik šedý “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Vernacular name(s), Czech: štítník šedý. Danish: Grå knurhane.

Estonian: hall merikukk. English: Grey gurnard. Euthynnus alletteratus. Alternativně je možné jako obchodní označení použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky