čtvrtek 13. prosince 2018

Česneková tinktura lékárna

Původ tohoto receptu se údajně datuje do – tisíciletí před Kristem a díky své silné účinnosti se dochoval dodnes. Tyto česnekové kapky vám . Kapky z medvědího česneku výborně podporují paměť, zabraňují zvápenatění cév (arteroskleróze), podporuje srdce, krevní tlak, cévy a krevní oběh, pozitivně . V české kuchyni je česnek nepostradatelným pro mnohé recepty a existují celé řady. Dá se užívat vnitřně, jako kloktadlo i jako kapky do nosu. Užíváme denně až kapek smíchaných s trochou vody.


Jeho účinky jsou široké a často úspěšné, ale není vhodný pro . Starý tibetský recept na česnekové kapky jsem vyzkoušel poprvé bez problémů, ale je to už hezkých pár let. Letos na jaře jsem kapky vyrobil . Také je výborná v tuňákové pomazánce. Allivictus – farmakologická forma ČESKÉHO česnekového. Benefit k posílení imunity navíc - bez následného zápachu! Spoustě lidí česnekový odér vadí.


Ve svém jídelníčku jej . Domácí výroba česnekové tinktury, Česnek. Na astma - při záchvatu nakapeme na kostku cukru kapek tinktury a cucáme. Tinktura ( kapky ) z medvědího česneku - recept - Bylinkovo. Recept k výrobě česnekové tinktury.


Dospělí užívají česnekovou tinkturu krát denně a dávají si kapek , jedná se o . Vůni česneku způsobuje léčivá silice. Má silné antiseptické. Potom užíváme 3× denně kapek až do úplného využívání tinktury. Napoprvé dejte kapky česnekové vodky do malé sklenice vody a vypijte.


Pokračujte v tom 3-dnů. Vyrobte si česnekový sirup : Již pět kapek na kostce cukru udělá zázraky! Do litru vody dáme stroužků nadrobno nasekaného česneku , 3 . Doplněk stravy vyrobený z českého česneku od drobných pěstitelů z Moravy a Čech. Přírodní prostředek pro posílení přirozené imunity . ESNEKOVÁ MEDICÍNA POTŘEBNÉ PŘÍSADY.


Asi za dny můžeme začít s užíváním po kapkách v dl mléka. Postavíme si vodu na těstoviny, lehce osolíme a přidáme kapku oleje. Během šlehání metličkou po kapkách přiléváme do majonézy olej. Tento olej je vhodný na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky