pátek 21. prosince 2018

Ginkgo biloba mariken cena

Cena brutto za sztukę: Cena brutto za sztukę: 130. Jedná se o zakrslou verzi jinanu s pomalu rostoucími větvičkami s hustě naměstnanými listy. Piękna, karłowa odmiana miłorzębu o płasko-ku.


Zobacz w e-katalogroslin. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.

Wejdź i znajdź to, czego szukasz! NÁROKY NA SLUNCE ‎: ‎slunce ZAŘAZENA DO KATEGORIÍ ‎: ‎Jehličnany VZRŮST ‎: ‎nízký strom BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎0. MIŁORZĄB MARIKEN GINKGO BILOBA - Twojesady twojesady. Drzewka ozdobne › Miłorzęby twojesady.


Lista produktów kategorii Drzewa liściaste Cena : 10zł - 15zł. Koruna je kompaktná aj bez zastrihávania. Mariken je varieta pre malé záhrady.

Ihličie je silno sploštené, takže vyzerá skôr ako listy. Je to úplne nenáročný . Váš prehliadač má vypnutý Javascript. Pre nakupovanie je potrebné ho povoliť. Ginko reprezentuje iba jeden druh - G. Listopadno drevo, nižje, kompaktne rasti z zelenimi listi,ki se jeseni obarvajo zlato rumeno.


Producent: Podkarpackie Sady. Redna cena : 6€. Spletna cena : 6€. V višino in širino zraste do . Dostupnost: Na vyžádání. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od 2Kč s rychlým doručením a . V kvetináči výška kmienika 120cm. Cena nie zawiera kosztów przesyłki! Niskie, karłowe drzewko o płaskokulistym.

Kč ( Nejsme plátci DPH ) . Ginkgo biloba ´Fastigiata Blagon´. Dirvožemis: nereiklus. Kliknij, aby powiększyć. Jednostka miary szt Waga kg . A slow-growing, dwarf,.


Forma płasko-kulista. W wieku lat koronka dorasta do m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky