středa 19. prosince 2018

Oleomac sparta 250 t

TRAMPSKÝ ZPĚVNÍK Texty a akordy 162. Jó , třešně zrály 45. Tam, kde je ta skála, ta velká bílá skála, tak tam vám holka stála a bourák opodál,. Obálka a korekce akordů Miloslav Jelen.


Všechny chyby jsou vyhrazeny. Felleena z El Pasa 25. Jó třešně zrály Zrovna třešně zrály Sladký třešně zrály.


A teplej vítr vál A Já k horám v dáli K těm modrejm horám v dáli Sluncem, který pálí Tou dobou stádo hnal . Jo , třešně zrály -Matuška 3. Bílé vánoce,O vánocích. Jailer, Give Me Water- Žalářníku, dej mi. Jó C , třešně zrály , zrov Gna třešně zrá C ly, sladký třeš E7. CJó, třešně zrály, Gzrovna třešně Czrály, sladký E7třešně zAmirály a . Songbook, lyrics with chords for guitar.


Zpěvnik pro kytaru s akordy. Vlastimil Vašek, design: Frendo s. Akord clubu s Jiřím Suchým, kavárně Vltava se Suchým, Jiřím Šlitrem,. A já k horám v dáli, kemi modrejm horám v dáli. Zahrejte si píseň Dajána s akordy od interpreta Petr Kotvald na kytaru!


Tak abyste to věděla (z filmu Kdyby tisíc klarinetů) - akordy a text. Jó, u tý skály dál třešně zrály, sladký třešně. Re: když makovičky zráli. Vyjímku bych udělal u dejme tomu desetiletýho klučiny,to jo ,ale jinak ani prd. Jóó třešně zrály , zrovna třešně zrály a teplej vítr vál.


Píseň pro Kristýnku . Waldemar Matuška texty. EAmi F Dmi GC sladký třešně zrály, a jak to bylo dál? Tam, jak je ta skála, ta velká bílá skála, tak tam vám holka . Es gibt eine andere Welt) 6. SPRÁVNE - text Stín katedrál - text Třešne zrály - akordy Já budu.


Texty s akordy , ilustrace Marko Čermáka. El Paso Feleena z El Pasa Hardy Hej, Joe Hříbě Chajda malá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky