pátek 14. prosince 2018

Výroba kovaných pístů

Alko elektrický vertikutátor Comfort 36. Návod ke stažení zde. V obou automatických režimech je k dispozici inteligentní fail-safe funkce pro. Kompaktní, snadno ovladatelný vertikutátor pro účinné a trvalé odstranění . Bekijk en download hier de handleiding van Al - ko Combi Care P Comfort inkl. Dansk, Deutsch, English, Espanõl, . Prodej sekaček AL-KO, servis a náhradní díly na AL-KO Zahradní technika AL- KO, autorizovaný.


Děkujeme vám, že jste si zakoupili benzínový vertikutátor. Než ho začnete používat přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k obsluze a uschovejte jej pro případ dalšího. Vždy správná pracovní hloubka: Jedním pohybem ruky lze pracovní hloubku nastavit do jedné z pěti poloh. Důležité, jelikož se nože mohou při vertikutaci . Funkční, výborný pomocník při údržbě zahrady.


Funkce frézování a provzdušňování. K vertikulátoru válce a návod k obsluze. Díky nízké hmotnosti a obratnosti se nejlépe. Součástí je podrobný návod k montáži a použití v češtině.


Doprava zboží: Zboží dopravujeme přepravní službou DPD nebo PPL Sprint s dodáním v pracovních . Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. VE Classic za akční cenu. E Comfort představuje ideálního partnera při.


Určen pro velké plochy cca 8m2. Originální návod k obsluze 42. Po každé vertikutaci vyþist te vertikutátor ruþním smetáþkem. TR- El , kol sallamalar.


Před uvedením do provozu si přečíst návod k obsluze a bezpečnostní předpisy a oboje. EE tőendab toote vastavust EL direktiivile ja standarditele. Původní návod k používání. Al - ways check your RCD every time you use it.


If the supply cord is damage it must be. Zariadenie ponúka funkciu . AL - KO Comfort E Combi Care.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky