čtvrtek 13. prosince 2018

Průsaková hadice 50m

Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod. Hadice prosakuje po kapkách po celé délce a ušetří až vody. Vzdálenost kapačů cm.


Vnitřní průměr hadice 1mm. Průsaková hadice (bez koncovek) zavlažuje rovnoměrně, efektivně, úsporně a dokáže ušetřit až vody, proti. Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto produktu. S tkaným vyztužením odolným proti tlaku. Průtržný tlak: bar.


Vysoká odolnost proti teplotám. Závlahový set BRADAS WATER DRIP - 50m pro mikro závlahu vašich rostlin na . GARDENA MDS-kapací hadice podzemní 17mm, 50m , startovní sada. Tato flexibilní průsaková porézní hadice je speciálně navržena pro zalévání zahra . Dostupnost: Na skladě.


Cena: 7Kč 6Kč bez DPH. Zahradní hadice výhodně v Eshopu HORNBACH. Detail výrobku: ½“ zahradní průsaková hadice Celfast – m Slouží k zavlážování. S délkou m , může tato porézní hadice pokrýt velké množství rostlin a plodin a zavlažovat je rovnoměrně. Tato průsaková hadice je vybavena tisíci mikropóry, . Komfortní vozíky dokážou až m hadice volně položit, naopak tlačením před sebou po skončení zalévání.


Skryté průsakové zavlažování. Levné hadice na vodu a. Přímé zavlažování podél rostliny. Lze prodloužit až na m. Prevádzková teplota: -5°C - 65°C Prevádzkový tlak barov. Tlak pri roztrhnutí: barov.


Průsakový zavlažovač od společnosti GARDENA je obzvláště vhodný pro cílené zavlažování řádků rostlin s. Zavlažovací sada s hadicí 50m WATER DRIP. Budu mít hadici (trubku) napevno instalovanou v nádobě a jen na sezonu schovám nebo odpojím čerpadlo. Kapková závlaha, nebo průsaková hadice ? Pro delší řady rostlin.


Díky nové technologii funguje . Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky