středa 26. prosince 2018

Setos kariera

Tato koule má ve středu otvor . Materiál: niklovaná mosaz, uzavírací koule chromovaná mosaz. Kulový kohout voda MF motýl. Použití: pitná a užitková voda, . KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ - série Anerez jednodílný.


Běžná cena 7Kč - Cena 6Kč. Hydraulický kulový kohout uzavírací (2-cestný) určený pro vysoké tlaky s těsněním dříku z NBR (na objednávku možnost jiného - Viton, Kalrez,) a těsněním . Nabízíme řadu kulových kohoutů pro použití ve všech HVAC. Globo S Bronzový kulový kohout pro vysoké teploty. Nabídka kulových kohoutů , které se používají jako uzavírací armatury v rozvodech pitné a užitkové vody. U velkých průměrů potrubí se můžeme setkat také s uzavíracími klapkami či.


Pro uzavírání průtoku kapalin slouží kulové kohouty. Používané ve dvoucestném i trojcestném provedení. Uzavírací ventil Obr. Pákový kulový kohout pro vzduch, oleje a vodu, do max.


Pro měděné, kovové i plastové trubky, PA, PU. Nerezové kulové kohouty slouží jako uzavírací armatura pro agresivní a neagresivní kapaliny a plyny. Regulace prostorové teploty a. Médium může kulovým kohoutem protékat oběma směry. Tělo z poniklované mosazi. Lze využít jako uzavírací , regulační a škrticí armaturu.


Díky jedinečné regulační cloně garantuje regulační kulový kohout rovnoprocentní charakteristiku ventilu a prvotřídní regulační . Pro rozvody plynů a kapalných uhlovodíků. Pokud má otvor v kouli stejný průměr jako je . S výběrem vhodného kulového kohoutu pro vaši potřebu vám poradí naše obchodní oddělení. Klappe Absperrklappe Drosselklappe válvula de mariposa. PN: - DN: 10 150.


Ruční kulové kohouty z mosazi a ušlechtilé oceli k uzavírání a rozdělování proudu média. Provedení: ruční uzavírací kulový kohout , plný průcho kulový kohout. Maximální provozní teplota: 1°C - jmenovitý tlak: PN - materiál: mosaz.


Reflex MK kulové kohouty se zajištěním v otevřené poloze, jsou uzavírací armatury, . U Vás předběžně ‎: ‎27. Slouží jako uzavírací armatura s možností vypuštění odstavené části rozvodu. Kohout nevyžaduje údržbu.


Vlastní tělo kohoutu je sešroubováno a slepeno , tento . Online prodej Ostatní - akvaristika a teraristika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky