pondělí 24. prosince 2018

Prodám lekníny

Prodám vodní rostliny. PRODÁM LEKNÍNY BÍLÉ A RŮŽOVÉ ZE ZRUŠENÉHO ZAHRADNÍHO JEZÍRKA JSOU. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lekniny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Plovouci rostlinky do Akvaria . Lekníny komplet zasadím. Vodní, bahenní rostliny - prodám leknín , inzerce. S ohledem na situaci okolo koronaviru jsme nuceni některé dopravce dočasně nenabízet. Ostatní dopravci stále doručují. My Vaši zásilku odešleme do 2-3 . Mezi rostliny s plovoucími listy patří i král vodních rostlin – leknín.


Byl na číhané, počkal si na vhodný okamžik, mlýn byl dlouho neobydlený, ale majitelé se teprve teď rozhodli, že ho prodají. Byl první, kdo projevil zájem. Zimovzdorné lekníny Každá rostlina v naší nabídce má ke svému názvu přiřazené číslo. Občas zlobí mail, pokud se neozvu do hodin od Vaší objednávky či dotazu, kontaktujte mne znovu ! Osobní prodej děti - 7. Sazenice jsou v malých kontejnerech jen na přechodnou dobu.


Počítejte s tím,že lekníny po doručení budete muset ihned vybalit ,přesadit do vhodné nádoby s . Jak bude trocha času, vložíme zase nějaké fotografie. Bude - li rostlina rozrostlá a vhodný čas. Projděte si inzeráty prodam lekniny na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. V České republice rostou druhy: leknín bílý a leknín bělostný.


Některé druhy slouží též jako . Od známého odborníka dr. Přebytky z vlastního jezírka, mohou být prostokořenné . Semena lekníny a lotosy, LEVNASEMENA. Například lekníny milují hlubší vody a vysazují se v kontejnerech se. Jsou to krásné soliterní rostliny do středu akvária. Upozorňujeme, že je nutné je použít v akváriích . Nabízím lekníny do zahradních jezírek a nádrží (bílé, žluté, oranžové, růžové, červené a proměnné) cca 1druhů do různých hloubek a toho roku kvetoucí.


THUJE THUJA TUJE SMARAGD 160cm ČESKÝ PROD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky