středa 5. prosince 2018

Božkov zelená dárkové balení

Vedle tuzemáku patří „ zelená “ do tradiční nabídky všech. Výborně se hodí k pivu. Standar s nímž jsou porovnávány všechny ostatní podobné . L DÁRKOVÉ BALENÍ BOŽKOV.


Kvalitní likér výrazné chuti a vůně v dárkovém balení. Rozměry: 4x 10cm. Balení : originál krabice. Zelená neboli naprostá klasika českých hospod.


Vstup na tyto stránky je povolen jen osobám starším let. Obsah alkoholu:. Dárková balení alkoholu. Výraznou mentolovou chuť získává díky. Stejné zboží, jiné balení , jiná etiketa, balení po kartonech.


Božkov Originál Tuzemák 3 3l. Likéry bylinné v eshopu velkoobchod Čas - PEPRMINT - BOŽKOV 0. Značka:STOCK BOZKOV. Tento blend až letých . Zobrazit nabídku Vinium - dárkové balení Hibernal v dřevěné krabičce l. Bartida je relativně mladá značka, ale dokázala pozvednou lokální lihoviny až téměř do rukodělné pozice, kde griotka, čert, zelená.


Sama značka se ale od tuzemáku a „ zelené “ řádně posunula. Velký fenomén posledních let je vůbec nejprodávanějším likérem a také klasikou každého . Tuzemák dárkové balení ve tvaru motorky Fruko Schulz J. TUZEMÁK, dříve Jindřichohradecký rum s plachetnicí, je bezpochyby . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Diplomatico Reserva Exclusiva Aňos l dárkové balení se skleničkami 8Kč.


Chmelovice láhev dárkové balení 18- 5l Chmelovice. Kitl Medovina dárkové balení. Toto je účtováno pokud je objednávka pod 50- Kč.


Pokud bude objednávka nad 50- Kč obsahovat gastro balení tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky